Ugga Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Vai ir iespējams datubāzē saglabātu php skriptu verot lapu ievietot lapas kodā un pārsēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zandis Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) <? $s='$b=1; echo $b;'; eval($s); ?> Edited March 15, 2006 by Zandis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Paldies. Viss būmbās. Tagad varu īstenot savu ideju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Man itkā ir shēma tāda: index.php (izvēlamies id) -> DB (paņem attiecīgā id php skriptu un ar eval() pārsē) -> include template kā izvadīt rezultātus. Pēc funkcijas eval() man $HTTP_GET_VARS mainīgie nerādās. Kāpēc? Teiksim man iekš template ir linkā jāizvada $HTTP_GET_VARS["id"]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 A kāds tolks db likt skriptus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ir tolks! būs vieglāk uzlauzt un vairāk keveriji db jāizpilda. mazums kas - kāds gudrinieks atradīs kā iebakstīt iekš db savu scriptu ko izpildīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 DB likt skriptus ir tolks, kad ir pārdomāts dzinis, kas vēlāk tos failus uzģenerē, teiksim ar `dhtml_VisualDesigner` sabīda boxus & etc stuffu, saglabā DB, vēlāk nosinhronizē Esmu dzīvē tādu taisījis un tāds rūkāja nevainojami - php-bloku caching & etc izvirtības - saits tiek veidots WebBrowserī :) (skatos tagad to saitu, tur jau cits dzinis ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Nu kā saka nabagais dara kā var. Neesmu nekāds uberkodieris, tāpēc izmēģinu visādas idejas, kaut gan te par lietderību vispār nebija jautājums, bet ja ir ko teikt tad droši. Kāpēc GET VARS neizvadās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) pamēģini šitā $s = .. // php scripts no db ar izmantotu $HTTP_GET_VARS $s = '$HTTP_GET_VARS=unserialize("'.addslashes(serialize($HTTP_GET_VARS)).'");'."\n".$s; .. eval($s); (rakstu bez parbaudīšanas, par sintkases pareizību neko nezinu) upd: tagad? semikols trūka laikam Edited March 27, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 Kaut kas neštimmē, tiešām nezinu, kas par iemeslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 šitā jau nekas nebūs.. Ir spec. f-ja taču (RTFM) http://lv.php.net/manual/en/function.impor...t-variables.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts