Jump to content
php.lv forumi

php un versiju kontroles sistēma


signis

Recommended Posts

man ir nomācis šāds jautājums, kā mūsdienās tiek nodrošināta versiju kontrole?

paklausieties. piesēžos pie datora, paskatos, fui cik nesmuki izskatās tas cipars tajā web lapām, droši vien kautkāda kļūda, atveru citu web lapu, ielogojos, pasaku failam checkout, palaboju, atrodu sūrāko bagu un smaidot izlaboju. ieeju tajā pašā admina webā un iecheckoju, tajā brīdī tas kods palaižās produkcijā. un viss tas notiek unix videe. senos laikos ms videe bija taads riiks visual sourcesafe.

vai man ir kaads risinaajums juusupraat?

Link to comment
Share on other sites

Izmaiņu veikšana reālajā sistēmā kā tu tur augšā raksti reti kad ir prāta darbs. Parsti šādas darbības veic sistēmas kopijā, un tikai tad, kad ir pilna pārliecība, kad viss darbojas tikai tad kopē visu uz reālo sistēmu. checkin/checkout jau nenodrošina papildus šādu sistēmu, bet gan tikai to, lai divi cilvēki vienlaicīgi nelabotu vienu failu, kā arī iepriekšējās koda versijas saglabāšanu veicot checkinu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Tas der tikai tad, ja lieto windows ;)

Autors postā minēja kautko par unix vidi.

 

UNIX veidīgajiem arī ir savi SVN klienti. Cik mājās pamocīju Ubuntu, nebija nekādas problēmas tikt klāt SVN repozitorijam un šo to pielabot ;) Vienīgais, ka izskats gan tur bija tāds nu nekāds :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...