Delfins Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 AJAX ir tehnoloģija/paņēmiens kā atrisināt to vai šo uzdevumu. Tagad sēdēt un no pirksta zīst kaut kādus piemērus/lauciņos, kur tas iederās un kuros nē - ir tikai totāla `waste of time`... Ir tāda lieta, kā projektēšana, kur parasti paņem izdevumu, analizē, sastāda speceni kas un kā un ar ko un tad uzkodē, nevis no otrā gala... "Es tikai ar AJAX taisīšu, jo tas `smuki/mūsdienīgi`" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 DarkSide, http://85.115.122.95/tests/ajax/ multirequest ar callbackiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ajax Bookmark&Back button Re kur raksts par centieniem bookmarkus ajaxam safixot un back pogu... pagaidām nav sanācis iedziļināties un patestēt kā strādā, bet varbūt ir vērts iemest aci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSide Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 DarkSide, http://85.115.122.95/tests/ajax/multirequest ar callbackiem... PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Delfins, tavs piemērs nestrādā uz Operas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 A kas ir Opera? gy... pielabo, ja nestrādā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuppio Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Nu jau mēģināju pielabot, bet nekas vēl nav sanācis... meklēju arī citur skriptu, ar kuru varētu darbināt 3 requestus vienlaicīgi vienā lapā, bet nevaru atrast, lai strādātu uz IE, FF un Operas, kas ir populārākie browseri manā skatījumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 nu takš notreiso, kas tur neiet.. es jau neskatījos, bet pamatā visam ir jāiet.. sāc ar to, ka jāparbauda vai XMLDoc tiek vispār izveidots... un kā tas ir Operai es nezinu... pārējais kods ir cross-browser pareizs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts