Jump to content
php.lv forumi

CSS izmantoshanas efektivitaate saliidzinaajumaa ar tabulaam


TurboSasa

Recommended Posts

kaapeec labaaka?

nevienmeer ir labak izmantot CSS .

katram sava vieta.

to ka CSS uz dazaadiem brauzeriem biezji vien izskataas dazaadi ir fakts, arii tas ka vecaaki brauzeri var korekti neateelot CSS, (tas noziime ka tavu lapu var korekti neredzeet ap 10-20% no lietotaajiem)

 

biezji vien ar tabulaam izveidota lapa ir vinkarshaaka un eertaaka, un vismaaz garantija ka 99,999% letotaaji to tavu lapu redzees vienaadi - taa kaa tu esi iecereejis.

Nevis kaa biezji vien ir dzirdeets, " Es lapu taisiisu ar CSS jo tas ir kruta, tas nekas ka tie lietotaaji kas izmanto citaadaaku brauzeri nekaa es var iet "%^@$*&" " skumiigi bet diemzeel tas ir fakts....

----

Protams ir gadijumi ka bez CSS gluzji vienkaarshi nevar iztikt....

 

Risinaajums , katru tehnalogiju tam paredzeetajaa vietaa :)

Link to comment
Share on other sites

bet es cerēju ka vismaz šis galējību mēris ir izslimots.

 

varu tik atkārtoties un tiekt, katram sava vieta un ir jāzin gan kā uztaisīt ar tabulām un kā bez, tikai tad varēsi izlemt kā ērtāk/ātrāk/pareizāk atrisināt savu uzdevumu.

Link to comment
Share on other sites

hmnc --> nu taa gluzji nav :)

Tabulas man skjiet ka bija pirms DIV kas tomeer ir DHTML dalja nevis klasiskaa HTML...

 

sakumaa atskjiriiba bija stipri liela

Mozila (netscape ) uzkatija DIV par PILNIIGI atseviskju dokumentu (kas gan tika paraadiits tajaa pashaa logaa ;) ) - M$ par dokumenta dalju...

un nemaz tik sen nevajag skatiities atpakalj pietiks ar gadiem 5-6

Un pat tagat atskjiriiba IR...

 

P.S. ir jau vel diivainji kas izmanto vecos Brauzerus :(

Link to comment
Share on other sites

div supportēts jau tiek iekš html 3.2 ( http://www.w3.org/TR/REC-html32.html#div ) un tās rekomendācijas ir no W3C Recommendation 14-Jan-1997.

9 gadi jau :)

 

cita lieta ir par float attēlošanu un pareizu attēlošanu un visām citām lietām. visu jau tāpat agrāk varēja taisīt caur css arī ar tabulām, vienkārši nezkāpēc daudzi par to īpaši neiespringa :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tapēc ka tās ir/bija rekomendācijas.. ja pārlūks principā nespēja attēlot/nopārsēt tad no konkrēta taga nav jēgas izstiepies vai saraujies :) tāpēc bija vairāk jāiespringst uz tablēm.. kur pat ar tām bija chakars (nested un tā).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...