Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

:rolleyes: kā šitādu domu vispār var pateikt :) Ieej tantē guglē vai kur citur un skaties n lapas un sapratīsi kādā stilā vēlies taisīt lapas! Nē nu man vairs nav ko teikt :blink:

Posted

Es atvainojos, protams, bet ja cilvēks prasa kritiku, tad kāpēc to viņš negrib no cilvēkiem, kuri vispār netaisa mājaslapas, vai nemāk taisīt. Tādu cilvēku viedoklis tev nav svarīgs?

Posted

imo ne visi kas seit ir taisa maajas lapas - ir visaadas uznjeemumos iekseeji lietojams uzskaites, kontroles, paarbaudes un kaa tik veel ne sistemas.

/me tagad nav neviena publiska lapa ko paraadiit :P

Posted

patiesiibaa ja jau gribi profesionaalu viedokli par dizainu tad dodies uz dizaineru forumu, neviss ieks php.lv prasi vai sii bildiite ir skaista.

domaaju ka reti kurs no programmetajiem loti iespringts par dizaina izdomasanu, tas ir maakslinieka darbs, mums tik atliek to visu realizeet uz html no photoshop, corel vai kaut vai no ieskaneeta ziimeejuma.

uz aci spriezot tad tavs dizains ..., ja tu pats to ziimeeji tad tev nav galiigi maaksliniecisko dotiibu, ja maakslinieks to dariija tad nu piedod, bet meklee labaaku maakslinieku.

piemeeram man biezi vien ir pie kaajas, kaads ir dizains (ja galiigi vemt negribas) salieku visu ko izdomaajis dizais maakslinieks fedja nikolajevs un viss, ja pasuutiitaaju tads dizains apmierina tad kas ta man.

Posted

Nevajag gan dzēst, lai paliek par mācību citiem, kuriem iebāzt linku uz šejieni, ja kāds uzsāks līdzīgu tēmu.

• Create New...