keissfootball Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Es izdomāju tā, lai labāk saprastu kā tām web-lapām jāizskatās, POSTOJIET TEPAT SAVAS MĀJASLAPU ADRESES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 aizej pakrati bumbinjas un padomaa ar galvu ... nu ko citu lai tew saka. te nau beernu daarzs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 :rolleyes: kā šitādu domu vispār var pateikt :) Ieej tantē guglē vai kur citur un skaties n lapas un sapratīsi kādā stilā vēlies taisīt lapas! Nē nu man vairs nav ko teikt :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 bet jūs jau te esat kas vislaik komentēja manas lapas dizainu, tāpēc man gribētos redzēt vai jūs paši mākat lapas taisīt vai tikai muldēt mākat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Es atvainojos, protams, bet ja cilvēks prasa kritiku, tad kāpēc to viņš negrib no cilvēkiem, kuri vispār netaisa mājaslapas, vai nemāk taisīt. Tādu cilvēku viedoklis tev nav svarīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 imo ne visi kas seit ir taisa maajas lapas - ir visaadas uznjeemumos iekseeji lietojams uzskaites, kontroles, paarbaudes un kaa tik veel ne sistemas. /me tagad nav neviena publiska lapa ko paraadiit :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 patiesiibaa ja jau gribi profesionaalu viedokli par dizainu tad dodies uz dizaineru forumu, neviss ieks php.lv prasi vai sii bildiite ir skaista. domaaju ka reti kurs no programmetajiem loti iespringts par dizaina izdomasanu, tas ir maakslinieka darbs, mums tik atliek to visu realizeet uz html no photoshop, corel vai kaut vai no ieskaneeta ziimeejuma. uz aci spriezot tad tavs dizains ..., ja tu pats to ziimeeji tad tev nav galiigi maaksliniecisko dotiibu, ja maakslinieks to dariija tad nu piedod, bet meklee labaaku maakslinieku. piemeeram man biezi vien ir pie kaajas, kaads ir dizains (ja galiigi vemt negribas) salieku visu ko izdomaajis dizais maakslinieks fedja nikolajevs un viss, ja pasuutiitaaju tads dizains apmierina tad kas ta man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 ok tnx, izdzēsiet šito topiku kāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Nevajag gan dzēst, lai paliek par mācību citiem, kuriem iebāzt linku uz šejieni, ja kāds uzsāks līdzīgu tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 No savas puses varu pateikt: Sorry, bet gribu rādu, negribu - nerādu! Tas, ka Tu esi parādījis savējo, nedod pienākumu citiem rādīt savējās, lai pēc tam varētu īpašās "latviešu stilā" nod*rst! Tā Tava lapa bija objektīvi slikta - visi to te apgalvoja. Meklē labu lapu piemērus, Latvijā, tie varbūt ir firmās: http://www.google.lv/search?hl=lv&q=web+de...=cr%3DcountryLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts