Grey_Wolf Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 kaa nodrosiinaat seesijas darbu 1 statiska lapaa nav probleemu, bet kaa nodrosinaat datu nodoshanu ja tiek izmantoti freimi un IFRAME ? njemot veeraa to ka katraa freimaa tiek ielaadeets atseviskjis scripts (sakumaa kaa pienaakas session_start()) Man vinsh pie katra freima veera valjaa jaunu sesiju :( (kokija dzives laiks uzstaadiits uz 0) - tobish paarakstija kokiju pa virsu... :( Identiski ar popup logiem.... uzliekot kokija dziiveslaiku virss 0 viss OK... P.S. laikam diezgan haotiski - piekdiena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nu es nez ... man ar popupiem nau bijusi probleema ja ir popups tad tajaa ieliek session_start() un viss rullee :) ar freimiem neesmu njeemies ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Nekā nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Nekā nesapratu. 19741[/snapback] man liekas vinjam ir probleema tur, ka ja vienaa failaa uzraxta $_SESSION['x'] = "la la la "; tad popupaa ieraxtot <?=$_SESSION['x']?> nekas nezzvadas .. taa es vismaz sapratu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Manuprāt tur nevajag būt atšķirībām no parastām lapām, ja vien to ifreimu adreses ir vienā domēnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 man liekas vinjam ir probleema tur, ka ja vienaa failaa uzraxta$_SESSION['x'] = "la la la "; tad popupaa ieraxtot <?=$_SESSION['x']?> nekas nezzvadas .. taa es vismaz sapratu ... 19743[/snapback] tieshi taa .... teiksim ja ir: index.php kur ir session_start() un sesiijaa tiek pieregistreets mainiigais teiksim $cilveeks tad atvertot popup (kas fiziski ir fails index2.php kur grib nolasiit un IZMAINIIT to mainiigo $cilveeks - vinja tur vienkaarshi nav - ir izveidota JAUNA sesija :( ) respektiivi datu nodoshana no popup uz centralo lapu un otraadi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 session_start() ir tajaa otraajaa dokumentaa? un jaaizvada ir $_SESSION['mainiigaaa_noskaukums'] nevis $mainiigaaa_noskaukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 session_start() ir tajaa otraajaa dokumentaa? un jaaizvada ir $_SESSION['mainiigaaa_noskaukums'] nevis $mainiigaaa_noskaukums 19749[/snapback] ir ir gan sesiion start gan izvade (nolasiishan no sesijas) notiek kaa pienaakas kaa jau mineeju man nav probleemu nodot no viena dokumenta uz otru :) probleema paraadaas kad ar sesiiju grib straadaat 2 un vairaak doc... teiksim index un index2 (kursh ir popup vai freims) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 domēns viens ir abiem skriptiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 domēns viens ir abiem skriptiem? 19752[/snapback] Jaa protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 mok php liili sakonfigureets :blink: ? kaa tew popups tiek atveerts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheliX Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 nedriikst aizmirst framesetaa jau iestarteet sesiju, lai freimi laadeejas ar jau uzsetotu session kuukiju citaadi katraa freimaa iestartees savu sesiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 freimi ir tas pats viens dokuments, tikai N. ... tiek lādēti secīgi (vai paralēli) tāpēc freimsetā jānodefinē sessijas ID un jāpadod kā parametrs freimu URL-iem. visi freimi iestartēs vienu un to pašu sessiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts