rudzis Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Nesaprotu, kā panākt to, lai PHP kaut kādā veidā ar manu e-pastu un paroli ielogotos iekš draugiem.lv, ja tas vispār ir iespējams. Iedomājos, ka ja jau uz C(++) to var, tad varētu arī ar PHP. Galvenā vajadzība ir tikt pie dažādu sadaļu HTML, bet tas jau ir cits stāsts. Par cik PHP procesoram sesijas COOKIE iebarot, laikam gan, nevar, tad jāmeklē cits ceļš. Lūdzu, nevajag mani uzreiz nolikt, ja kādam šī idejā liekas stulba ;) Viss tas tikai tādēļ, lai būtu ērtāk browsēt draugus no mobilā ar vēlāk uzrakstītu skriptu palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) He, hē. Vēlvienam līdzīga ideja ar ienākusi galvā. Es kā reiz arī biju domājis taisīt wap gatewayu uz darugiem.lv :) Ielogošanos jau esmu uztaisījis, nekas traks. Kukijus var gan nolasīt elementāri (Cookie headeris atbildē), gan uzstādīt(Set-Cookie headeris pieprasījumā). Piemēram: http://msdn.microsoft.com/library/default....ttp_cookies.asp Ko tu ar to "PHP procesoram sesijas COOKIE iebarot" domāji man nav ne jausmas (nezinu, ko tu uzskati par php procesoru). Edited July 7, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 bubu, ar to "php procesoru" es biju domājis "script interpreter" - php.exe. Sanāca tāds viltīgs apzīmējums ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Nu jā, biki palasījos un apmēram sapratu, kā cookie dabon caur headeri. bubu, varbūt vari man parādīt kādu piemēru no tevis rakstītā ielogošanās skripta? Īsti nezinu, ar ko sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) Nu jā, biki palasījos un apmēram sapratu, kā cookie dabon caur headeri. bubu, varbūt vari man parādīt kādu piemēru no tevis rakstītā ielogošanās skripta? Īsti nezinu, ar ko sākt. 19171[/snapback] a ko tur nemācēt sākt ? Raksti headerus un postē soketā POST /login.php HTTP/1.1 Server: draugiem.lv User-Agent: Lynx Referer: www.draugiem.lv Connection: close Cookie: ... login=wapbot@email.com&password=wapbot PS: visa fiška slēpjās tur, ka skripta izpildes laikā(vai lokālajā sesijā) ir jāglbā visi kūkiji - kā to dara browsers.. staipa šurpu turpu tos cookie mainīgos Edited July 8, 2005 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 bubu, ar to "php procesoru" es biju domājis "script interpreter" - php.exe. Sanāca tāds viltīgs apzīmējums ;) 19170[/snapback] A kāpēc tev vajadzīgs zināt kautko par php interpretatoru? Vai tad browseris, kad tu ver draugiem.lv vaļā, zin kautko par php? Viņam tak pie kājas, kas otrā galā. Viņš veic http pieprasījumu un dabū atpakaļ atbildi ar datiem, ko arī izmanot (rādot uz ekrāna, vecot redirekcijas, utt). Dari tā kā delfins vien saka. Pie logošanās nolasi kukijus un uzliec klientam ar parasto setcookies() un turpmāk pie jebkura draugiem.lv lapas pieprasījuma sūti visus kukijus no $_COOKIES[] masīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 OK, aptuveni skaidrs. Mēģināšu tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 kad būsi ko prātīgu uztaisījis ta padod ziņu. man nepieciešams kkāds ne-draugiem.lv interfeiss ziņu lasīšanai. maitas e-mailu neizmanto, visi sēž draugos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Vienīgā problēma - viņš redzēs tavu loginu/paroli, kad logosies caur viņa skriptu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 es tak netaisos izmantot viņa skriptu uz viņa servera :D sliktākajā gadījumā - viņa skriptu uz sava servera ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 hmnc, pirmkārt jau vispār ir kaut kas prātīgs jāuztaisa. Otrkārt, man tās draugu paroles nafig neinteresē. Galvenais ir uztaisīt to WAP gateway. Tā kā ķeries vien Tu arī pie darba ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Te visus laikam ir ķērusi postošākā epidēmija Latvijā pēdējā gadā laikā - "draugiem.lv". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zandis Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Es tikai domāju vai ir jēga ko uzsākt, jo draugiem.lv paši kaut ko tādu taisa. http://wap.draugiem.lv Bet ja no otras puses skatās - nebrīnīšos, ja šie savā WAP versijā liks reklāmas, kas burtiski apēdīs nabaga megabaitu, kāpēc ne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Vieniigaa probleema, ka suudi saaksies katru reizi, kad jamie kaut ko pamainiis htmlaa, kursh ietver grabojamos datus. -> proti infas graberis vairs nestraadaas, jo buus mainiijies htmlz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 des, ja pareizi uztaisa, tad nelielielas izmaiņas kodā skripta darbībai nekaitēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts