mobix Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Nu sveicinati ! Forums man lloti patiik tik gribetos lai ieviestu tadu atsevishku nodallu prieks wap php :D tas butu labi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ko tu domā, sakot "wap php"? Ar php tak var drukāt arā, ko tik vien gribi, ne obligāti html. Taču tā darbības principi/sintakse jau tāpēc nemainās, ka grib drukāt wml'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 nu nekas isti nemainas bet saku ka te par maz pa WAP runa! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 A tev nepietiek ar "PHP un XML" sadaļu ? PS: manuprāt tas tur iederās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 A man gan neliekas ka tur kaut kas par wap daudz tiek runats :P tak vajag php wapam ta kaut ka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 un kāds tad sakars php ar wapu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Atbildēšu mobix vietā - tikpat liels kā php sakars ar http. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 Kads sakars ? :D vistieshakais hehe tak ar php veido ari wap lapas ja kas ! un tas man patik labak jo tur nevajag tik daudz pie dizaina piestradat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) Vai tu zini atšķirību starp WAP un WML? Hints: vai tu zini atšķirību starp HTTP un HTML? Edited June 13, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 Vai tu zini atšķirību starp WAP un WML?Hints: vai tu zini atšķirību starp HTTP un HTML? 18506[/snapback] es ta zinu kada ir atskiriba starp wap wml. Tak mja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Kads sakars ? :D vistieshakais hehe tak ar php veido ari wap lapas ja kas ! un tas man patik labak jo tur nevajag tik daudz pie dizaina piestradat :lol: 18505[/snapback] viens ir programmeshanas valoda otrs ir protokols :P ar PHP tu tachu vari arii izvadiit javaScript :) vai teiksim .jpg ta vienalga ko vien veelies :) ( kaut vecteeva autinju :), ja vien vari vinju paarveerst binaraa/heksaalaa kodaa ) :P :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 jaja tik javascriptu daudzi mobilie neatbalsta :P tapec javascript ir :P . Nu laikam neviens man te sadalju neveidos mja zhel gan :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 A kāpēc mobilajiem būtu jāatbalsta javascript? Viņiem ir savs skripts - WMLScript. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 jaja tik javascriptu daudzi mobilie neatbalsta :P tapec javascript ir :PIr...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobix Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 Ir(javascript) ... nederigs prieks wap ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts