keissfootball Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Kā es saprotu, tad tas ir kaut kāds datuma uzrakstīšanas veids php veidā "l dS of F Y h:i:s A". Tikai problēma tāda, ka rādās datums angļu valodā. Kā var uztaisīt, lai datums rakstītos latviešu valoda? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Izvadi skaitliskā veidā, tie visiem vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Kā es vispār viņus varu ieraudzīt teksta režīmā, tos datumus visus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 echo date('y.m.d, H:i', $datums); un miers maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Kā es saprotu, tad tas ir kaut kāds datuma uzrakstīšanas veids php veidā "l dS of F Y h:i:s A". Tikai problēma tāda, ka rādās datums angļu valodā. Kā var uztaisīt, lai datums rakstītos latviešu valoda? :blink: 16688[/snapback] Droši vien tāpēc, ka sistēmas reģionālie settingi ir angļu. Vai nu pamaini tos, vai arī skaties sīkāk dokumentācijā:http://lv.php.net/manual/en/function.strftime.php http://lv.php.net/manual/en/function.setlocale.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 (edited) KUR VAR IZMAINĪT REĢIONĀLOS SETINGUS? Edited April 21, 2005 by keissfootball Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 komandrindā: set LC_ALL=lv_LV export LC_ALL A windowsam klikšķinies pa kontrol paneli kautkur. P.S. Tev Caps Lock taustiņš iesprūdis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmk Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 echo date('y.m.d, H:i', $datums); un miers maajaas 16697[/snapback] pareizaak jau buutu teikt: echo date('y.m.d, H:i', time()); Bet ja gribas dabuut mēnešus latviski, tad parasti izmantoju array, kur savadu latviskos nosaukumus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Bet man vajag datumu un laiku nevis, lai rādītos vienkārši, bet tādu datumu un laiku latviešu valodā, kas parāda cikos nosūtīta ziņa. Kāds kods tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Nu tad uztaisi, lai to laiku paņem tad, kad nosūtīta. Tas ir PHP kods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted April 21, 2005 Author Report Share Posted April 21, 2005 Es saprotu, ka tas ir php kods, bet kur viņu var dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 (edited) Es saprotu, ka tas ir php kods, bet kur viņu var dabūt? 16768[/snapback] variants viens - iemaacies pats kaut ko sascriptot variants divi - noalgo privaatscriptotaaju kas tev sascriptos.. bet forumos diez vai kaads njems un rakstiis visu to ko tev vajag. Edited April 21, 2005 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 variants divi 16770[/snapback] :) loģiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 eu vajag izskaust šito marazmu. sīkie skriptotāji salien te, uzbāžas ar visprimitīvākajiem jautājumiem un vēl uzskata, ka pieredzes bagātākiem cilvēkiem ir pienākums viņam atbildēt. runājot par konkrēto gadījumu: tika piedāvāti reāli un strādājoši varianti. tā nav citu problēma, ka tu nesaproti visprimitīvākās funkcijas un PHP darbības pamatprincipus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts