jurgenzz Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 nu bet ir jau arī tables, inline styles un interesants js ar nepārtrauktu selectotu elementu selectošanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Pilnīgi varētu paņemt atvaļinājumu, pieteikties ar fake ID un pajāt šamos ausī. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Nu bet varbūt laba iespēja priekš tiem, kam patīk Laravel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesija Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Nu bet varbūt laba iespēja priekš tiem, kam patīk Laravel. ..jo? Edited June 11, 2016 by nesija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Tas bija mans viedoklis par Laravel. Atvainojiet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Viedoklim ir jābūt argumentiem, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 PHP ļauj ērti un ātri veidot aplikācijas tiem, kam aplikācijas veidot nevajadzētu. Laravel ļauj ērti un ātri veidot PHP aplikācijas, tiem, kam PHP aplikācijas veidot nevajadzētu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Tev vispār nevajadzētu neko veidot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Tev vispār nevajadzētu neko veidot. Tu jau darbu atradi, vāvuli? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Oi, kruts uzbrauciens. Nedēļas laikā labu darbu neatradīsi, ja vien baigi neveicas. Un kurš nu kuru par vāvuli būtu nosaucis... Pot calling the kettle black. Edited June 11, 2016 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Oi, kruts uzbrauciens. Nedēļas laikā labu darbu neatradīsi, ja vien baigi neveicas. Ar veiksmi te nav nekāda sakara. Labiem developeriem darbu pakaļ met. Vienā dienā strāda vienā kantorī, otrā, jau citā. Protams, ja skaņas no Tevis vairāk kā labuma, tad ir tā pagrūtāk, jā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Tipa tas darbs, kuru pakaļ met, vienmēr ir labs, ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Kā tieši tas ir arguments pret to, ko es teicu? Es nezinu, kas ir tā no universa atdalītā realitāte, kurā Tu dzīvo, bet, pirmkārt, Tava definīcija vārdam "labs" iespējams smagi atšķiras no kāda cita definīcijas. Otrkārt, labu piedāvājumu netrūkst. Un, pat ja statistiski 99% no piedāvājumiem ko pakaļ met var klasificēt kā garbage (nevar), realitātē pietiek kaut vai ar to 1%. So, recap - labiem developeriem vienmēr pieejami labi darbi. Ja Tev nav pieejami labi darbi, tad, nu Tu jau saproti, kur ir problēma. Ja nesaproti - vēl jo vairāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 >labiem developeriem vienmēr pieejami labi darbi Muļķības. Ne visiem labajiem developeriem ir plašs paziņu loks, kuri visi pastāvīgi piedāvā darbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Es visā savā darba dzīvē neesmu saņēmis nevienu adekvātu piedāvajumu no tā, ko es varētu nosaukt par paziņu loku. Es vispār neesmu drošs, vai gribētu. Tā rodas korupcija, you know :D Normāls Linkedin, Stackoverflow un Github profils ir pamatā viss, kas nepieciešams + minimālas pašreprezentācijas spējas. Ja ārpus LV, labas angļu valodas zināšanas + spēja komunicēt ar cilvēkiem adekvātā līmenī (nē, Tu nedrīksti lekt virsū intervētājam bļaujot "paldies, paldies, ka pasauci, paldies" *bučiņa*). Man piedāvājumi birst pastkastē burtiski katru nedēļu. Un ja Tu domā, ka no kaut kādiem sētas kantoriem, tad te ir tikai pēdējā gada laikā interesantākie - Adidas, Facebook (jau otro reizi vispār), AirBNB, Skyscanner, ARM, Microsoft (LOL), pa valstīm dalot pamatā Nīderlande, UK, Īrija, Igaunija (!!!), Francija, ASV, Kanāda, kaudze no Latīņamerikas (nez kādu iemeslu dēļ esmu populār Kostarikā :D), Singapūra, Jaunzēlande, gan remote, gan on-site piedāvajumi. Piemēram, Igaunijā tagad start-up scene ir vienkārši whoa, normālus devus ar uguni meklē, gan remote, gan on-site. Atliek vien nosūtīt meiliņu vai divus tech recruitment kantoriem. Un darbojas tas tāpēc, ka recruitment kantori ir ieinteresēti noalgot labus profiņus par iespējams lielāku algu - viņu procenti ir atkarīgi no retention rate un darba algas. A Tu te, php.lv čakarējies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts