Kasspars Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 "iedomas un realitāte" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesija Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 PHP ļauj ērti un ātri veidot aplikācijas tiem, kam aplikācijas veidot nevajadzētu. Laravel ļauj ērti un ātri veidot PHP aplikācijas, tiem, kam PHP aplikācijas veidot nevajadzētu... :P Citā topikā tu nesen uzskaitīji daudz labu lietu par Symphony. Vai arī tas bija domāts relatīvi pret Laravel, un, absolūti skatoties, arī Symphony sūkā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 (edited) Citā topikā tu nesen uzskaitīji daudz labu lietu par Symphony. Vai arī tas bija domāts relatīvi pret Laravel, un, absolūti skatoties, arī Symphony sūkā? Symfony nav dāvana, ir daži diezgan kaitinoši momenti arī tam. Absolūti skatoties Symfony pilnīgi noteikti nesūkā, bet vieta kur tiekties vēl joprojām ir. Tas gan man domāt visam un visā. Edited June 12, 2016 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Nepiekritīšu.. Labu darbu neatrod.. Labs darbs atrod tevi.. In Soviet Russia work finds you. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Symfony nav dāvana, ir daži diezgan kaitinoši momenti arī tam. Absolūti skatoties Symfony pilnīgi noteikti nesūkā, bet vieta kur tiekties vēl joprojām ir. Tas gan man domāt visam un visā. Vaitad tieši tāpēc no Symphony netika atvasinās Laravel? Idejiski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Idejiski varbūt. Realitātē Laravel ir reizes 50 lielāks čakars, kā Symfony. Manuprāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Es negribu nekādīgi aizvainot šo sludinājumu, bet es atminos ka reiz atalgojums bija minēts minimālā alga toreiz Latos īsi pirms Euro iestāšanās/Codeigniter Erā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts