jurgenzz Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Šobrīd rakstu Java ar GWT bez pieredzes un saņemu ok. Paši piedāvāja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Par maz pieredzes un par daudz prasi. >aizsutu CV uz java/scala poziciju kur man nav pieredzes Viņi meklēja junioru/bez pieredzes? Jeb tu vnk pieteicies senioram, kaut gan tev nav pieredzes? CV sutiju uz junior/mid. 2k+ prasiju tur kur ir pieredze 8 gadi. Tur kur nav pieredzes prasitu mazak ja uzaicinatu uz interviju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Mjā, nu tad hz. Bet tas, ka uz pieteikumiem neatbild, ir "normāla" prakse mūsdienās... Diemžēl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurgenzz Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 man ļoti interesē tie jūsu cv, jo man (junior front end pēc teorijas) nosūtot ~15, dabūju kādas 7-10 (?) atbildes, 5 intervijas un 2 darbus, kur vienā sāku un otrs uzrunāja 6 mēnešus vēlāk un tikko sāku pie viņiem strādāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Liekas ka mūsdienās pietiek savu cv nopublicēt/palabot iekš cv.lv + linkedin un nekas nekur nav jāsūtā, sameklēs tevi pašu. Vismaz pēdēja gada laikā tādā veidā kādi ~20 piedāvājumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 @jurgenz - frontend mūsdienās ir ļoti pieprasīts. Ļoti daudz tādu lapu, kurās backenda vispār nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 (edited) 500, wtf. Man pa komunālajiem ir ~200 mēnesī :D Es gribu +2.5k mēnesī pēc nodokļiem. Es to teicu par pasīvajiem. 500 eur pasīvie ienākumi ļauj urbināt degunu un domāt tālāk par nākamajiem 500. Vai 1000. Vai 5000. Un kad ir tie, tad atkal tālāk. Tāds eksponenciāls progress. Alga vienmēr būs alga, un pēc 2.5k saņemšanas tu tos varēsi tikai tērēt - paņemt labu kredītu un cerēt, ka pēc 10 gadiem nebūs tā, ka tev kredīts ir, bet alga vairs nav. :) Mani gan tas nesatrauktu, bet ja darbā 8h normāli jāstrādā, tad neatliek laika domāšanai par kaut ko citu. Vai arī tad ir jāupurē atpūta, brīvais laiks. Bet nu tā tāda sapņošana, protams. Edited June 2, 2016 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts