renathy Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Man nepieciešams visu uzņēmumu saraksts, kas tirgo internetā (latviešu valodā vai lv domēnā). Kāds var ieteikt - kā tādu sarkstu visprecīzāk var sastādīt? Protams, es varu iegūt kaut kādu sarakstu, piemēram, aplūkojot salidzini.lv interneta veikalus, bakstoties utt., bet man vajadzētu - pēc iepsējas precīzāku. Piemēram, varbūt kāds zina, vai LURSOFT db kaut ko tādu varētu izgūt? (mēs pieņemam, ka es varu maksāt, piemēram, LURSOFTam par datu iegūšanu) Varbūt ir kkāds klasifikators, pēc kura pateikt, ka uzņēmums tirgo arī internetā? Varbūt citi veidi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Ja vien būtu kāds veids, kā sazināties ar Lursoft, un noskaidrot, vai šāds pakalpojums pieejams........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 teorētiski VIDā jāreģistrē, ja interneta lapā notiek kaut kāda komercdarbība par Lursoft iespējām vari paprasīt bosam Twiterī: https://twitter.com/ainarsbr11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Teorētiski, ja ir reģistrēts VIDā, vai es to varu kaut kā uzzināt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Es drīzāk izmantotu salidzini.lv datubāzi, informāciju, nevis lursoft, jo ne visi veikali pa lielam reģistrējas iekš VID, tas ka tas ir obligāti, nenozīmē, ka visi to dara, līdz ar to, visprecīzāk būs tieši salidzini.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 jo ne visi veikali pa lielam reģistrējas iekš VID, tas ka tas ir obligāti, nenozīmē, ka visi to dara, līdz ar to, visprecīzāk būs tieši salidzini.lv Droši vien, tie "nereģistrētie" veikali arī izraksta pavadzīmes ar neeksistējošiem PVN numuriem un pieņem maksājumus uz neeksistējošiem konta numuruem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Nu viņiem ir firma, kura tirgo gan lokāli, gan internetā vai tikai internetā, pēc SIA name jau tu nepateiksi kāds shops viņiem pieder, ne jau viņi tagad ies un teiks, re šitāds shop.lv mums ir un tas ir mūsu. Pats nepareizi saprati, ko pateicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts