SkyD Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Hey.. Iedomājamies ka man ir komentaaru forma ar name, email, text.. nju a vinju var ja saglabaat txt failaaa, un tad izvadīt vinju virs tās komentāru formas.. Bet vajadzētu arī tā, ja nav komenti lai pasaka, ka to nav:)~ varētu man uztaisīt tāda veida? Nju formu es pats uzmestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 if ($komentaru_skaits == 0) { echo 'Nav komentāru'; } else { // te izvadam komentārus } Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Offtopic Hey.. Iedomājamies ka man ir komentaaru forma ar name, email, text.. Yo, nu nespēju iedomāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 Nu baigi žēl :P~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 viss priekšā jārāda. jopcik! ja neproti: lasi un mācies. nav nekādas īpašās vēlmes barot iekšā gatavus skriptus. principā es uzskatu, ka forums ir domāts, lai jautātu konkrētākus jautājumus, nevis - iedodiet man skriptu. pēc gataviem skriptiem lien iekš to http://www.hotscripts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 viss priekšā jārāda. jopcik!ja neproti: lasi un mācies. nav nekādas īpašās vēlmes barot iekšā gatavus skriptus. principā es uzskatu, ka forums ir domāts, lai jautātu konkrētākus jautājumus, nevis - iedodiet man skriptu. pēc gataviem skriptiem lien iekš to http://www.hotscripts.com 15353[/snapback] nu a ja cilvēks grib no gabaliem savākt kodu, un pats "ne pirkstiņa" nepielikt... :P turklāt šis php.lv/f ir vien;igais normāls (atbisltošs) forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 (edited) a kur ir atrodami citi nenormālie forumi? :) Edited March 22, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 tieš tā šitas te ir normālākais forums.. nu okey, pats kko bīdīšu, ja vajadzēs kkas help tad teikšu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts