skrabons Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) Sveiki, vajadzētu padomu.Izveidoju div tagu ar bg image. bg image ir karte, un datubāzē tiek glabātas kordinātes katram induviduālas. (Bilde šeit) Bet lieta tāda kad šāds variants man neder jo es izveidoju funkciju kad var pievilkt/atālināt bildi, tad rodas šāda problēma (Bilde šeit), kordinātes stāv uz vietas, jo esmu norādījis viņas top:Xpx, left:Ypx; .. kāds būtu ideālais variants kā izveidot šādu karti un varētu pietuvināt/atālināt un kordinātes būtu precīzas. PS: šobrīd mēģinu ar <map> šo panākt, šādu variantu nēesmu mēginājis. Diemžēl neizdevās, tur nesanāk ielikt tos punktus tajās kordinātes, tikai linkiem laikam tas ir domāts... sviests kādas idejas? google map API variants neder! Nepiedāvāt! Edited June 6, 2014 by skrabons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ar canvas pats uzzīmē. Vai d3.js. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Kas tieši traucē pārrēķināt punktu pozīcijas pie zooma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Vēl protams var vienkārši uzģenerēt lielu karti, salikt pareizi punktus un pieglabāt. Pēc tam jau zoomo iekšā kā parastā bildē :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 It's super effective! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEiti Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Ja vēlies saglabāt sakotnēji veidoto principu, tad Tev atliek zoomiem sagatavot "preset" ar līmeņiem 1x , 2x, 4x, utt :Un izveidot funkciju, kas pavisam vienkārši, pēc zoom action parrēķina punktu kordinātes, un novieto attiecīgajas vietas, līdzigi, kā google maps API , ar zoom clustering. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts