Jump to content
php.lv forumi

hEiti

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

hEiti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. JS + JQ $('elements').on("click", function(){ alert("Vieta tavam popup"); });
  2. hEiti

    php map

    Ja vēlies saglabāt sakotnēji veidoto principu, tad Tev atliek zoomiem sagatavot "preset" ar līmeņiem 1x , 2x, 4x, utt : Un izveidot funkciju, kas pavisam vienkārši, pēc zoom action parrēķina punktu kordinātes, un novieto attiecīgajas vietas, līdzigi, kā google maps API , ar zoom clustering.
  3. php.lv pārvērties par freelancer forumu tagad jau? savā laikā šeit cilvēki, vnk pamainījas ar linkiem vai koda gabaliem :)
  4. Sveiki. Vai kāds var ieteikt kvalitatīvu, skripta gabalu, kas divu ar izmēru 500x600 māk aizpildīt ar mozaiku ( bildēm ), tā lai pedējās bildes netiktu sagraizītas (t.i nerādas pus bildes, bet gan tikai tās kas ietilpst pilnā izmērā?) Paldies.
  5. Vai, kāds varētu lūdzu palīdzēt ar datu iegūšanu Jqueryā, no lauku sērijas kuriem visiem id ir "paraugs[]" un name arī "paraugs[]"? Kāds noderīgs links arī būtu labi. Paldies.
  6. $var ='SELECT * FROM darbi LEFT JOIN users ON darbi.autors_id=users.users_id LEFT JOIN objekti ON darbi.objekts_id=objekti.objekti_id WHERE izveidots>="2012-11-01" AND izveidots<="2012-11-30" AND autors_id=1373 AND kategorija=4'; echo '<body onload="listWorks(\'' . $var . '\');">'; Problēma taja kad, javascript nokarās, jo datumi ir pēdiņās. Vai kādam ir kāda laba ideja, kā no šī izvairīties?
  7. Vai kādam lūdzu nav zēl padalīties ar labu, nonulēšanas css'u ? Doma: css kas sevī satur visas kakas, kas crosbrowsinga parasti nokaitina visvairāk. Piem: img{ border: 0px; } utt.. Vai ir kāds kas viņus visus ir apkopojis, vai varbūt kads labs links. Paldies. Manis atrastais ir: https://raw.github.com/necolas/normalize.css/master/normalize.css , bet varbut kadam ir kas labāks?
  8. Labdien. Vajadzīga jūsu palīdzība. MySql triggeris , kas dara sekojošo... Tiklīdz tabula A tiek ievietots ieraksts no šā ieraksta lauks1, lauks2, lauks3 tiek ievietots tabula B, bet tikai tad ja tabula B jau šādu ierakstu pēc parametiem, lauks1, lauks2, lauk3 jau nesatur.. Ceru uz jūsu palīdzību.
  9. hEiti

    FPDF un utf8

    Ja es ari jau paspeju atrisinat savu kaiti ar ufpdf, vinsh ir modificets fpdf, pat nebija sintakse japaraksta kas bija uz fpdf taisiita :)
  10. hEiti

    FPDF un utf8

    Kads ir saskāries ar to kā dabūt letiņu garumzīmes iekš fpdf ? - > cik atradu ir tads rīks kā ufpdf -> kas atbalstot utf8, varbūt kāds ir lietojis un zin vai derēs? Es tur isti neizprotu to fontu konvertācijas processu..
  11. Es nestridos par to kad man nav izpratnes par to ka JQ darbojas,.. bet vai ir kāds kas varetu man ludzu palidzēt konkreti ar šo problēmu ? - tas ir diezgan steidzami .. :(
  12. Ņēmu tavu padomu vērā, un pēc uzlabošanas kods izskatās šādi, bet tomer bez rezultātiem ,tagad vispar nekada response... ari console, nekas saistībā ar šo neparādas. <script> var $jq = jQuery.noConflict(); jQuery(document).ready(function($){ $(function() { $('input.datepickerclass').datepicker({ dateFormat: 'yy-mm-dd' }) }); }); </script> <input type="text" name="d_birth" class="datepickerclass"/>
  13. Problema ir, tajā kad pēc lapas ielādes pirmo reizi ieklikšķinot laukā neizlec UI forma, bet zaudējot focus un atkal uz tās uzspiežot UI parādas .. HTML Lauks: <input type="text" name="d_birth" onfocus="daA()" class="datepickerclass"/> Java Script funkcija <script> var $jq = jQuery.noConflict(); function daA(){ jQuery(document).ready(function($){ $(function() { $('input').filter('.datepickerclass').datepicker({ dateFormat: 'yy-mm-dd' }) }); }); } </script>
  14. Varbut ir verts pameginat ar case? switch.. case a.. case b.. Galu gala sanaks tas pats ka ar if else :)
×
×
  • Create New...