codez Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 UK kompānija meklē JavaScript programmētāju. Vēlams: jQuery, Underscore, Backbone, Marionette, Python. Alga 2000LVL pirms nodokļiem + daļas uzņēmumā. Reizi mēnesī uz nedēļu jālido uz Londonu, pārējā laikā darbs no mājām. Visus izdevumus sedz uzņēmums. e-pasts: alfatangolv@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Vēlamo uzskaitīji, bet mandatory...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 Projekts ir vienas lapas aplikācija procesa vadībai. Galvenais ir spēja aptvert lielas klienta puses aplikācijas kopainu un spēja loģiski domāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Ja darba sludinājumā ir rakstīts "vēlamais", tad tas pēc loģikas tiek pieņemts kā "minimālais". Protams, var sūtīt savu pieteikumu visu nezinot ( vai tikai daļēji zinot ), bet tad, kā pats saproti, iespēja tikt uzaicinātam stipri sarūk. + vienmēr vajag arī sev paprasīt, ja nezini, vai tiešām varēsi to iemācīties pieteikami ātri un būsi spējīgs to arī kvalitatīvi realizēt praksē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Prasību uzskaite ir labs veids, kā atsijāt vājos, kuri uzreiz nobīstas. Kārtīgs kandidāts pieteiksies, pat ja kaut ko arī nezinās, jo būtībā tas nav būtiski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Pieteicos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Kas ir Alfa tango lv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 (edited) Ja darba sludinājumā ir rakstīts "vēlamais", tad tas pēc loģikas tiek pieņemts kā "minimālais".Uzskatu, ka tas nav loģiski. Vēlamais ir papildus obligātajam, vēlamais nebūt nav minimums. Edited November 8, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Manu kandidatūru atteica, jo viņiem neder manis piedāvātās 25 darba stundas nedēļā. Vajagot 40 h. Es nevaru programmēt 8 h no vietas. Man sanāk līdz max 6 h un tad jūtos noguris. Ja tajās 8 h ir ierēķinātas kafijpauzes un pīppauzes plus random portālu pārlūkošana, tad varbūt arī 8 h var sakasīt, bet man tas liekas ļoti nepareizi. Vai nu strādāju vai arī nē. Izņēmums ir, kad ir jārisina kāda ļoti,ļoti interesanta problēma, bet tas reti gadās ikdienas darbā. Bet nu cilvēki dažādi, ja nu kāds tiešām 8 h no vietas var produktīvi strādāt, tas ir apsveicami, es nevaru un tāpēc man nav nekas kopīgs ar šo kantori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Muļķis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Nezinu programmētāju, kurš no astoņām stundām, kas jāpavada darbā, pavada astoņas reāli programmējot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Nē, nu es piekrītu, ka neliela atkāpe no darba palīdz domām sakārtoties, bet ne tik daudz,lai tas paņemtu 2 h no dienas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Pēc darba drošības ik pēc 1.5h vajag 10-15 minūšu pauzi. Ja tu oficiāli strādā 4h + 1h pusdienlaiks + 4h, tad no 9h tev reāls darbs sanāk apmēram 6h 30min, kas jau ir tuvu minētajam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 (edited) ok, es to apmēram zinu, bet tikai sacepos mazliet. Tas ir gribēšanas jautājums. Reāli es eju skolā un tāpēc vairāk stundas nevaru strādāt. Edited November 11, 2013 by gurkjis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 A kuram tas jāzina, cik stundas tu strādā? Galvenais, ka paredzētajā laikā ir izdarīts paredzētais darbs. Novērtējums bija garāks, pabaidzi ātrāk - you win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts