Sasa Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Kā es varu masīvu pārvaidot uz jau savu iepriekš definēto klasi? Pagaidām man ir uz stdClass, bet es gribu to stdClass samainīt pret kādu no savām tā vispār ir iesējams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 http://lv1.php.net/manual/en/language.oop5.serialization.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 ---------- Kā es varu masīvu pārvaidot uz jau savu iepriekš definēto klasi? Pagaidām man ir uz stdClass, bet es gribu to stdClass samainīt pret kādu no savām tā vispār ir iesējams? ------------ Izlasi 2 reiz !!! Masīvs ir datu glabāšanai, klase ir OBJEKTS .. Vispārīgi runājot tu prasi kā ēdienu (resurss) pārveidot par domām - faktiski 2 pilnīgi atšķirīgas lietas .. ---------- Bet ja: gribi savu masīvu izmantot kādā klasē, tad vari izmantot GLOBAL opciju ( nav īpaši labi) ja gribi izmantot jau definētu ( uzrakstītu klasi) ko pā ar savu tad izmanto tādu iespēju ka extends iespējas piemēram ir klase FIRST attiecīgi uzraksti savu klasi SECOND kur norādi class seconds extends first{tavs kods, kas brīvi izmantos klasi first , itkā viss būtu šjā pašā klaseē .. } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 uu .. sataisiet taču iespēju labot savus postus... ----------- to: Sasa Vel piebildīšu , brīnos ka iepostējis pāri par 600 postus, un nezini kā izmantot klases.. Extends funkcionalitāte ir tieši OOP viena no labākajām īpašibām - ja tās nebūtu, tad vispār OOP zaudētu savu jēgu - pietiktu ar funkcijām ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Objekts arī ir datu glabāšanai. Starp citu, OOP valodās arī masīvs ir objekts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Klase nav objekts. Objekts ir inicializēta klase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 "Vispārīgi runājot tu prasi kā ēdienu (resurss) pārveidot par domām - faktiski 2 pilnīgi atšķirīgas lietas" $obj = (object) array('pankūkas', 'kartupeļi', 'dilles'); var_dump($obj); :hihi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 TavasIepriekshDefinetaasKlasesFactory::fromArray(array('pankūkas', 'kartupeļi', 'dilles')); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts