imedia Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Prasības kandidātam: Izglītība: vidējā vai augstākā; Darba pieredze: programmēšanā vismaz 2 gadi; Nepieciešamās iemaņas: PHP, My SQL, Java Script, HTML, Css; Valodu prasmes: latviešu, krievu un angļu. Pienākumi: Jāveic visi noteiktie programmēšanas darbi, saskaņā ar funkcionālo specifikāciju vai klienta vēlmēm; Jāseko līdzi laicīgai sava darba grafika izpildei; Jāseko līdzi jaunākajām tendencēm IT jomā. Piedāvājam: Darbu perspektīvā kompānijā; Labus darba apstākļus; Konkurētspējīgu atalgojumu; Interesantu, dinamisku darbu jaukā kolektīvā; Izaugsmes iespējas. CV un izstrādāto darbu portfolio lūdzam sūtīt uz andzelija@imedia.lv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Konkurētspējīgā atalgojuma diapazons? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 mani arī interesē diapazons, ja negribās teikt publiski, tad varbūt var uzsist privāti, lai zin vai ir vērts laiku tērēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Pasekojot līdzi dažādām programmēšanas vakancēm, bieži vien esmu manījis tieši imedia vakanci, gan pirms tam, gan arī šobrīd, un itin bieži. Nezinu, vai tā visu laiku ir viena vakance uz vienu konkurēto vietu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Man patiesībā arī radās tāds jautājums? Ko tik bieži meklējam programmētājus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts