Seal Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 *Esejas ievadā parādi savu attieksmi pret ekonomistu uzskatiem par tirgus, valsts lomu un valsts funkcijām jauktas ekonomikas sistēmā; galvenos jēdzienus. Man vajag uzrakstīt eseju, bet nevaru atrast nekur ekonomistu uzskatus :( par tirgus, valsts lomu un valsts funkcijām jauktās ekonomikas sistēmā. Varbūt kāds var "vijibnutsa" ar google skill? Varbūt es slikti meklēju. Vismaz par tirgus lomu un valsts lomu jauktajā ekonomikā. (Latvijā) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Atver pirmo vairāk par 40% apdrukāto lappusi savā ekonomikas grāmatā, tur tas viss ir rakstīts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) izkopē delfos no komentāriem pie raksta par konsolidāciju (trollface.jpeg) Edited December 13, 2011 by v3rb0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Noskaties Jāņa Ošleja lekciju: Šajā lekcijā viņš apraksta ekonomikas teorijas (un protams izsaka savu viedokli, un savus spriedumus) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seal Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Grāmatas nelietojam, atnākam iedo teoriju un viss, emm nu teoriju par to ko man vajag neiedeva. Aleksej, paldies par video, noskatīšos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Noskatījies? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Vēl joprojām ir pilnmēness? Man jau likās interesants tas no html uz php kodētājs, bet šitas ir vēl labāks... Edited December 13, 2011 by KarlisBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Vēl joprojām ir pilnmēness? Man jau likās interesants tas no html uz php kodētājs, bet šitas ir vēl labāks... Vispār jā, tā kā var gaidīt vel pieplūdumu, šobrīd gan jautrībai pamaz. iespējams ka nākamais prasīs, par 2X2 algoritmu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts