Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Sveiki, vēlējos uzzināt, kuru no programmēšanas valodām man vajadzētu mācīties nākošo, pēc javascript?

Pašlaik protu un vēl joprojām papildinu zināšanas šādās valodās -

HTML,

CSS,

PHP,

MYSQL.

Mācos -

Javascript.

Ir ieteikumi, kādu valodu man vajadzētu sākt mācīties pēc Javascript, lai papildinātu savas zināšanas web izstrādes jomā, kā arī, lai tā būtu noderīga nākotnē ( varētu pelnīt iztiku, taisot programmas u.c., kas ir balstītas uz šīs valodas).

Ir vēl divi jautājumi -

Ko var uzprogrammēt, iemācoties .NET frameworku? (kam ir noderīga?)

Un tas pats ar JAVA valodu, kam tā ir noderīga?

Paldies jau iepriekš.

Laucinieks

Edited by laucinieks
Posted

Java vai Python, bet neiesaku kaut ko mācīties... Tavs līmenis ne tuvu nav tik labs, lai sāktu apgūt ko jaunu!

Posted

Ar jebkuru valodu var izveidot jebko (lielos vilcienos). Jautājums ir... cik liels čakars?

Posted

Es jau ar sēžu uz tā paša PHP, pamati itkā zināmi bet patstāvīgi uzrodas, kas jauns un pašam interesants, bezmaz vai mācīties var bez gala un uz kautko jaunu pārslēgties nemaz neprasās :)

Posted

Pamācies openCV. Izmantojot openCV bibliotēkas(pieslēdzot tās pie php vai python) varēsi rakstīt skriptus kuri atrod konkrētus objektus bildēs vai video. Piemēram atrast bildē cilvēku sejas, vai pat uzlauzt CAPTCHAs ;) Tā kā vecīt drāmā Tev daudz ;)

Posted

Idejsiki, tos uzdevumus var risināt jebkurā valodā. Kaut vai, piemēram, JavaScript'ā.