Vo1The Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 shim pec butibas ir jarada katru otro niku cita krasa , ko vinsh ari dara bet nezinu kapec vinsh saka Notice: Undefined variable: color in /usr/local/XXX/monitors.php on line 325 325 Liija if($color==1){ if($color==1){ $color='2'; echo " <tr colspan='0' class='odd'><td>$speletajs</td> <td style='text-align: right; width: 5px;'>$player->kills</td></tr>"; }else{ $color='1'; echo " <tr colspan='0' class='even'><td>$speletajs</td> <td style='text-align: right; width: 5px;'>$player->kills</td></tr>"; } Izmantoju so pashu visur kur ari komentari piemeram lai katrs otrais butu tads un tur nekadu erroru nav te nez kapec vinsh mani apsaukaa Ir kadi ieteikumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Notice: Undefined variable: color in /usr/local/XXX/monitors.php on line 325 Kā ir jādara: 1. Mani sauc Andris. 2. Sveiks, Andri. Kā tu dari: 1. Sveiks, Andri 2. Mani sauc Andris. Jeb citiem vārdiem sakot... Tu liec serverim sasveicināties ar tevi, bet viņš nezin tavu vārdu. Tev ir jāpasaka serverim savs vārds (jādefinē konkrētais mainīgais) vai arī jāprasa viņam, vai viņš tevi pazīst, un tad tu vari sasveicinaties ar viņu.. <?php if(isset($color) && $color==1){ $color='2'; ... Edited March 21, 2011 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Notice: Undefined variable: color in /usr/local/XXX/monitors.php on line 325 Kā ir jādara: 1. Mani sauc Andris. 2. Sveiks, Andri. Kā tu dari: 1. Sveiks, Andri 2. Mani sauc Andris. Jeb citiem vārdiem sakot... Tu liec serverim sasveicināties ar tevi, bet viņš nezin tavu vārdu. Tev ir jāpasaka serverim savs vārds (jādefinē konkrētais mainīgais) vai arī jāprasa viņam, vai viņš tevi pazīst, un tad tu vari sasveicinaties ar viņu.. <?php if(isset($color) && $color==1){ $color='2'; ... Paldies ! Ir velviena lieta : Tatad sis ir cs webam sakshu ar to un monitora skripts uz sava pc vis iet ka vaig uzliku uz hosta vinsh man saka blaut virsu taka man monitori ir uz array un ja irakstu piem 2 monitorus izvadas 2 utt ! Un lai izveidotu drop down speletajiem man vajadzeja pielikt velvienu 'constant' ja ta vinsh pareizi saucas 'dd2'=>(object)array( 'ip'=>'91.90.225.137', 'port'=>27015, 'type'=>dd2s, ), Bet tagat uz hosta vinsh man par to blauj virsu Notice: Use of undefined constant dd2s - assumed 'dd2s' in /usr/xxx/monitors.php on line 128 te es vinu izmantoju <div id='<?=$server->type;?>' style='display:none;clear:both;'> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Vecīt... Mācies lasīt... Notice: Use of undefined constant dd2s - assumed 'dd2s' in /usr/xxx/monitors.php on line 128 Edited March 21, 2011 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Vecīt... Mācies lasīt... Notice: Use of undefined constant dd2s - assumed 'dd2s' in /usr/xxx/monitors.php on line 128 Tad kapec uz mana pc vis ok bet uzliekot uz hosta ta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Jo tas ir notice. T.i. - maza kļūda pierakstā. Tev, uz tava PC, ir izslēgti notices, bet uz hosta nav. Vēlviena iespējamība ir tā, ka uz hosta tev ir cita PHP versija (jā, PHP ir versijas. Kruta, ne? :O). Edited March 21, 2011 by m8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Ieslēdz error reporting, tad būs arī uz tava pc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Meiginaju izslegt , Notice Nepzud ja iesledzu paradas kaut kadi citi warni ! Bet ka izsledzu vieniga vieta kur paliek ir tur pie monitoriem ! <?php if($_SERVER['REMOTE_ADDR']=="MANS IP") { ini_set('display_errors','On'); } else { ini_set('display_errors','Off'); } ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Pasargdies neslēdz lokāli izstrādes vidēs ārā kļūdu ziņojumus un notice'us! TIE IR JĀSALABO, NEVIS JĀNOSLĒPJ! 'ip'=>'91.90.225.137', 'port'=>27015, 'type'=>dd2s, Kas, tavuprāt, šeit ir dd2s? Un kur tu izrāvi tādus On Off??? Ir jāizmanto true, false. ini_set('display_errors','On'); ini_set('display_errors','Off'); Edited March 21, 2011 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Kas, tavuprāt, šeit ir dd2s? To DD2s Es izmantoju preksh java skript lai tas atshirtu serverus ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) patiesībā vajadzētu būt arī ini_set('display_errors', 1 ); error_reporting( E_ALL | E_STRICT ); [update] Vo1The, tu pat nezini kā mainīgos PHP pieraksta. Vai nu sāc mācīties, vai arī samaksā kādam kurš prot programēt un beidz ņirgāties te. Edited March 21, 2011 by wintermute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Pladies bet tagat sanaca :D Es macos , vai tad shis nav tads ka palidzibas forums ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Varbūt apskaties vārdīcā, ko nozīmē vārds "palīdzība" ! Tas nenozīmē, ka kāds izdara kaut ko tavā vietā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vo1The Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Varbūt apskaties vārdīcā, ko nozīmē vārds "palīdzība" ! Tas nenozīmē, ka kāds izdara kaut ko tavā vietā. Atvaino ! Edited January 12, 2012 by Vo1The Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Varbūt, ja nemāki labi PHP, nevajadzētu sākt ar tik sarežģītiem projektiem, bet sākt ar kaut ko pavisam vienkāršu, kura kodā tu orientējies un tad lēnām mācīties klāt dažādas lietas. This is how it works! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts