No0ne Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Nespēju iedomāties nevienu labāku vietu, lai meklētu palīdzību, jo Latvijā c++ forumu nav, ārzemēs stundas laikā ir 500 jauni topiki un manam pārleca pāri tā kārtīgi neko neatbildot. Jautājums domājams, ka diezgan vienkāršs! PHP: sha1("cat"); <---- 9d989e8d27dc9e0ec3389fc855f142c3d40f0c50 Gribu lai c++ izdara to pasu. ka man no "cat" iegut 9d989e8d27dc9e0ec3389fc855f142c3d40f0c50 ieks C++? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Un iekš google neesi meklējis?? Edited March 4, 2011 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Un iekš google neesmu meklējis?? Žēl, ka neesi, es savukārt esmu. Bija tur pāris blibraries, kas piedāvā ko tamlīdzīgu izdarīt, bet zināšanas par C++ man ir nulle, mācīties arī neplānoju, tāpēc man nav ne jausmas kā ieslēgt tos lilbraryus un kā pēc tam to konkrēto vārdu pārvērst uz sha1. Tāpēc cerēju, ka te kāds, kam skolā vai kaut kur tas ir mācīts varēs palīdzēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 sha1 tak nevar būt tik milzīgs, ka jāslēdz klāt kādi librāriji. Pirmais rezultāts no google (neko nezinu par saturu): http://www.packetizer.com/security/sha1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Kur problēma? http://www.packetizer.com/security/sha1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Biju jau atradis, problēma tur, ka zipā ir 7 faili un es nezinu, ko ar viņiem darīt, jo man nav ne jausmas kā viņus inklūdo vai vispār par to, ko ar viņiem dara. Ko ar viņiem dara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Met mieru. Nopietni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 http://cplusplus.com/doc/tutorial/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Met mieru. Nopietni. Tas laikam mani atšķir no tevis - nemetīšu līdz man kāds nepalīdzēs, ja ne šeit, tad citur. Un, lūdzu, raksti tikai tad, ja tev ir, ko teikt par tēmu, nevis par to, ka es neko nesaprotu no C++, jo tajā jau es atzinos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 http://cplusplus.com/doc/tutorial/ Paldies, to es pats mācēju atrast, varbūt pateiksi, kurai vietai man šajā konkrētajā situācijā jāpievērš uzmanību? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 #include <whatever> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Tas laikam mani atšķir no tevis - nemetīšu līdz man kāds nepalīdzēs, ja ne šeit, tad citur. Un, lūdzu, raksti tikai tad, ja tev ir, ko teikt par tēmu, nevis par to, ka es neko nesaprotu no C++, jo tajā jau es atzinos. Jup - jo normaals cilveeks meegjinaatu pats pamaaciities kaut ko nevis gaidiitu kad kaads cits to izdariis vinja vietaa... Ar tiem linkiem ko tev te iemeta vajadzeetu pietikt, lai tu vareetu izdariit to ko vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Tas laikam mani atšķir no tevis - nemetīšu līdz man kāds nepalīdzēs, ja ne šeit, tad citur. Un, lūdzu, raksti tikai tad, ja tev ir, ko teikt par tēmu, nevis par to, ka es neko nesaprotu no C++, jo tajā jau es atzinos. Mācīties tu negribi, bet gribi, lai kāds visu izdara tavā vietā? Manuprāt tika dotas pietiekami noderīgas norādes, tik jāliek lietā nedaudz izdomas. Ja nē, tad varbūt īstā sadaļa būs "darba sludinājumi"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Jup - jo normaals cilveeks meegjinaatu pats pamaaciities kaut ko nevis gaidiitu kad kaads cits to izdariis vinja vietaa... Ar tiem linkiem ko tev te iemeta vajadzeetu pietikt, lai tu vareetu izdariit to ko vajag. Tieši tā - es gaidu, kad kāds man pateiks, ko konkrēti darīt. Es negribu mācīties C++, man to nevajag un to es jau iepriekš teicu. Ja man kāds pajautātu kā Joomlā lietotāju ip adreses glabāt sha1 hashā un pat jau būtu atradis to vietu, kur ir $ip, tad es viņam pateiktu ,lai $ip samaina uz sha1($ip); un neliktu viņam mācīties valodu, bez kuras viņš bez problēmām izdzīvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Un atkal... http://cplusplus.com/doc/tutorial/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts