rpr Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Doma atrast kādu palīgu. Būs gabaldarbiņi. Sākumā darbs nebūs daudz, bet vēlāk varētu būt pietiekoši kādam studentam. Esmu iedomājies apmēram tādu shēmu: uzdošu darbu kādā projektu menedžmenta vietnē. norādīšu laiku, cik man šķiet tur vajadzētu laiku, lai to uztaisītu. Palīgs novērtē dabu un tam atvēlēto laiku, ja piekrīt, tad taisa, ja ne, tad izrunājam kur problēma. Par darbu vienojamies kāda ir stundas likme. Ja kādam interesē šāda piepelnīšanās iespēja, dodat ziņu PM! neaizmirsti norādīt savu stundas likmi, kā arī kādu koda piemēru atsūtīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nu es īsti neiebraucu šajā shēmā. Sapratu šādi: tu dabū kādu darbu kādā freenlanceru saitā, nodod tālāk šo darbu kodētājām, kodētājs uzkodē, nodod atpakaļ tev, tu tālāk nodod pasūtītājam, samaksā kodētājam stundas likmi, starpību paturi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Pats arī piedalos kodēšanā, ceru, ka tādā veidā darbi raitāk ies uz priekšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Nu es īsti neiebraucu šajā shēmā. Sapratu šādi: tu dabū kādu darbu kādā freenlanceru saitā, nodod tālāk šo darbu kodētājām, kodētājs uzkodē, nodod atpakaļ tev, tu tālāk nodod pasūtītājam, samaksā kodētājam stundas likmi, starpību paturi? :) Bez paša līdzdalības tā viennozīmīgi ir krievu rulete - riskēt ar savu reitingu/reputāciju atdodot visu darbu darīt kādam +/- nezināmam cilvēkam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Laba doma, pastāsti, kā tas izdosies. Pats arī netieku galā ar visiem darbiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts