kaspich Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 $johnpaul++; Man tā izskatās, ka kaspich īsti nesaprot ko nozīmē 2k LS mēnesī. Tādu naudu pelna retais, pie tam - cilvēks, kurš pelna 2k LS mēnesī Te nenāktu un muti nebrūķētu. Bet tā ir tikai Manas domas. pilniigi dumi un galigi nesaistiiti secinaajumi.. pat logjika izpaliek. pirmajaa daljaa. par otro dalju - piekriitu. kaa izskataas, tad juusu/visu apspriestie 30..100usd ir atalgojuma griesti :) lielaaki cipari te nav redzeeti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 30usd...vaaks...tur tik daudz zelta zivtinjas atjaunoshanas komplektus var nopirkt o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Tu droshi vari nenaak. nekur. aicinaati tie, kas speej izlasiit darba piedaavaajumu 3 teemas zemaak, un iesaakumam atsuutiit CV :) Es esmu programmēšanas GURU, īsts sava amata meistars, labākais no labākajiem, JS nindza un PHP samurajs, C# ir mans otrs es, bet mans vārds beidzās ar ".NET" Ja gribi, lai es padomāju, vai gribu pie tevis strādāt, atsūti savas firmas CV, samaksu pozīcijai, kādi būs bonusi: 13. alga, piemaksas, akciju opcijas, mašīna, meitenes, komandējumi uz Dubaju, utt. utjp. Bet pagaidām brīvs, vari iet. Edited December 22, 2010 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeltarokas.lv Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ieteikšu pamēģināt portālu www.ZeltaRokas.lv kur visu jomu freelanceri reģistrējas un kur tiek likti gabaldarbi, līgumdarbi, pusslodzes darbi, haltūras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Beidz rakstīt vienu un to pašu katrā topikā - tas nav noderīgi, tas ir spams. Uztaisi vienu topiku, kur uzraksti par savām zelta rokām un viss. (ticu gan ka zelta roku autors šo neizlasīs) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPr. Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Es izmantoju un algoju speciālistus pārsvarā caur oDesk.com. Bēdīgi ka LV grūti ko atrast vai arī cilvēkiem ir zināšanas/ambīcijas ārpus realitātes. Labprāt atbalstītu kādu vietējo, pat ja viņa zināšanu līmenis vēl nav pietiekami augsts, tomēr patreiz nekādu interesi nav izdevies saņemt un jācer vien ka nākotnē pie mums situācija mainīsies. Tomēr, ja nu rodas kāds/kāda kuru uzrunāt, droši man rakstiet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts