Jump to content
php.lv forumi

kaspich

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

kaspich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pilniigi dumi un galigi nesaistiiti secinaajumi.. pat logjika izpaliek. pirmajaa daljaa. par otro dalju - piekriitu. kaa izskataas, tad juusu/visu apspriestie 30..100usd ir atalgojuma griesti :) lielaaki cipari te nav redzeeti :)
  2. Tu droshi vari nenaak. nekur. aicinaati tie, kas speej izlasiit darba piedaavaajumu 3 teemas zemaak, un iesaakumam atsuutiit CV :)
  3. nez, vai manas domu peerles kaadam buus noderiigas, bet..: 1. kungi, juus sheit neviens savu vaardu/uzvaardu neminiet, CV apskatei neesiet izlikushi. jums nekaadi nav ienaacis praataa, ka tieshi kaadiem nopietnaakiem projektiem par lapelju stanceeshanu varetu buut iemesli, kaadeelj tie neveelas lieku publicitaati? ja uztrauc sludinajuma epasts - sazinamies personiigi, buus i cits epasts, i 'ar cienju, vaards.uzvaards'; 2. kad juus, kungi, aizejiet uz kaadu kantori straadaat, juus kaut ko rubiijiet par taa finansu situaaciju, tuvako naakotni? NEKO. jums ir amaniiga iluuzija, ka ofiss, u.c. IIREETAS lietas [prieksnieka X5 ieskaitot] ir stabilitaates/paarticiibas rezultaats/apliecinaajums; 3. ja kaadam no jums buutu kas raadaams, pontu/apliecinaashanaas peec es buutu taadu CV sanjeemis, lai beigaas sanjemtu lepnu atteikumu, sak - nav gana liels atalgojums, darbs nudnijs, veel kas. bet, nav jau ko paraadiit.. ponti bez seguma :)))
  4. pirmais FAIL :) redz, userim 1 posts - taatad, nav shejiens apmekleetaajs, un, visticamaakais, sheit tikai objavu iemeta. turklaat, ja taa buus 2+ cilveeku firminja, tad, iespeejams, objavu ielika kaada sekretaare/lietvede. jebkuraa gadijumaa - ne jau tas, kas lemj par atalgojumu. gribi zinaat to, ko gribi? 1. uztaisi soliidu epastu, like - [email protected] 2. aizsuuti solidu veestuli, kas saakas ar 'labdien', un beidzas 'ar cienju, vaards.uzvaards'. 3. saliec pieturziimes, options ieliec pieprasiijumu pec delivery report tici man, solids mails+soliids cv = lielaka alga :)
  5. es taa iisti nesaprotu - Tev kaads Kaspars draugu [buut gejam nav jaakaunaas] vai draudzeni aizviila, vai skolaa pa muti kaadreiz uzshaava, vai pirmaa/vieniigaa darbaa prieksnieks bija un pateica, ka neko nejeedz? jeb vnk izlasiiji kaut kur aviizee, ka bija taads zintnieks Freids vardaa, un secinaaji, ka esi speejiigs arii shajaa jomaa? :) es gan nezinu Tavu vaardu/uzvaardu, tachu, man ir aizdomas, ka ar mani/manaa komandaa nevienaa projektaa straadaajis neesi, taadeelj - laikam tikai taapat parunaat noleemi :)
  6. nee, mani shaadas lietas nepaarsteidz. :) mani gan nedzudz paarsteidz atseviskju cilveeku grupu attaalinaata reaalaas pasaules uztvere un absoluuti infantiilais skats uz lietaam, bet.. sajeega naaks ar laiku/vecumu. nu, ja neatnaaks, veel peec kaada laika atnaaks vecuma marazms :) man tikai jautaajums - ja juus visi ciitiigi par 'projektiem' lepni devejiet 30..100usd 'darbus', tad kaa lai sauc 10..100K pusgada/gada, vairaaku izstraadaataaju aplikaacijas? es, protams, taadaam pat tuvumaa neesmu staaveejis, bet.. intereses peec.. 30..100usd = PROJEKTS 1000..10000usd = 10000..100000usd = >100K = ir kaut kaads sadaliijums? :)
  7. redz, interesanti sanaak.. Tu par mani izdari daudz plashaakus secinaajumus, zinot daudz [veel] mazaak.. Tu pat nemaaki savas domas pusliidz civilizeeti noformuleet savaa dzimtajaa [!!!] valodaa. Tu esi par slinku un dumju, lai paskatiitu manu piedaavaajumu 3 teemas zeemaak. Tu esi nopelniijis 300usd [varbuut] 2 nedeelju laikaa, bet, kad es piedaavaaju 2K [stabili] meenesii, sauc to par 'pa leeto', u.t.t. kaut kaa.. neiet kopaa.. :)
  8. piemeers kam? tam,ka chupinja nejeegu, chupinja pusjeegu meegjina soliit to, ko peec buutiibas nevar garanteet? jeb tam, ka atnaaks kaads induss, nosoliis pa 50usd, pachikaasies paaris h, rezultaata nebuus, un puuderees smadzenes? nopietnaakam projektam shadi friilanceri/sadarbiibas modelis neder peec buutiibas. ;) man vienigi jautajums - kaadam iesaaceejam jaabuut, lai shaadi 30..100usd projekti buutu mega interesanti, izglitojoshi, vai aka tur Uldis teica..
  9. laabs :D :D :D ok, 15min laikaa nopelni 30 USD, un peec tam 2 nedeljas gaidi naakosho shaadu 'projektu' :D zinu es shaadus. esn atpakalj naaca, un staastiija: gribot 2K menesii. pieredzes gan neesot, bet.. ja par prastu web lapu it kaa pelnot 100 LVL, tad - lai tak es pareekjinot.. jaa, ilgterminja sadarbiiba noziimee ATBILDIIBU. atbildiibu par padariitaa kvalitaati. kljuudaam, piemeeram. aa, wow, es atvainojos. taatad, pareizi buutu: 1. maksaat 1K meenesii, nepaarslogojot cipargalvu 2. nodroshinaat darbu taadu, kas programmeetaaja kungam patik 3. aa, nee, nekaadu noslodzi. 1K taapat vien.. Uldi, peec Taviem textiem ir skaidrs, ka Tu nepelni ne 1K menesi, ne pusi no shiis summas. :) un pilnigi noteikti neesi gudrs. piedod, bez dumjsh programmeetaajs der 30 USD php projektiem, tur Tev taisniiba :)
  10. kungi, man gan ir sajuuta, ka juus te savaa starpaa uzturiet optimismu par nenotiksuhiem darbiem/dariijumiem un neeksistejoshaam prasmeem.. es, protams, izdaru secinaajumus, kaada liimenja ir tie darbi pa 30 usd, bet nu juusu gudraas runas + optimisms ir neadekvaats.. nezin gan, kaapeec es no shii vortaala neeesmu sanjemis nevienu piedaavaajumu? es piedaavaju nesaliidzinaami labaakus fin nosaciijumus, ilgterminja noslodzi.. vai tik nav taa, ka iisteniibaa te kaadas php lapeles chomiem tiek 'taisiitas', un 10 LVL piedaavaajums blakus teemaa ir tieshi laikaa? :)
  11. mekleeju programmeetaaju. ar zinaashanaam un pieredzi. c++/c#/wpf darbs - attaalinaati, grafiks - briivs. ilgstoshai/stabilai sadarbiibai. apmaksa peec padariitaa. orienteejoshi 600..1000 LVL par pilnas slodzes ekvivalentu. ir kaads straadaatun nopelniit gribosh? ja ir, PM or [email protected]
×
×
  • Create New...