ArnisR Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ko darīt, ja uz web servera nestrādā šī funkcija - phpinfo(); ??? atveras vienkārši balta lapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Labs jautājums. Nezinot apstākļus, grūti spriest :) Var tikai minēt.. Nav php? Serveris neinterpretē konkrēto failu (paplašinājumu) kā php skriptu? Nav ieslēgti shorttegi? Citas funkcijas strādā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArnisR Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 PHP ir , jo savādāk mājas lapa nedarbotos ;D arī paplašinājums .php kā visiem pārējiem failiem, citas f-jas arī it kā strādā... Nu un, protams, tiek izmantots standarta tagu komplekts <?php ?> tiešām interesanti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 <?php phpinfo(); Nestrādā, ja? Sazinies ar adminu tad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 tiešām interesanti... Kas tur nesaprotams? Daudzi hostetaji liedz sho iespeju, droshiibas apsverumu delj. Nepateikshu kaa, bet shamo var atrubiit. P.S. droshibas apsverumi vienkarshi -> ir gudrinieki kas shamo uzliek kaa pirmo test lapu , un velaak aizmirst novaakt. kuram tad iisti gribas lai par vinja servera konfiguraciju zin nepiederoshi cilveki ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Izslēgt visvienkāršāk noteikti var ar "disable_functions" iekš php.ini :) Un es arī esmu vienreiz lietojis serveri, uz kura šī ir izslēgta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Un Es jau nobijos. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts