codez Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ja punktiem nav nekādas reālas nozīmes, tad jā, murgojam. Bet ja vajag teiksim rādīt kaut kur lapas stūrītī top-5 lietotājus, tu nopietni piedāvā katrā query papildus skaitīt cik ir visiem lietotājiem un no tiem meklēt 5? Tadas lietas manuprāt jāpārdomā uzreiz. Tas viss atkarīgs no vēl daudziem apstākļiem, jo arī ar CRON un mysql eventiem var būt pārslodze, piem., ja, teiksim, būs 10000 lietotāju, vai ik pēc stundas taisīs 10000 aprēķinus? Un, ja pēkšņi 1 punkts nāks klāt 1 minūtē? Tā kā nekādi TOP netika prasīti, tad variants, ko piedāvāju, ir optimālākais. Ja vajag arī TOPus, tad vajadzīgs uzlabots variants. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 saitā esmu vienīgais lietotājs :D Jo šeit es taisu tikai paraugu. Nu tad ir citi veidi kā to izdarīt lai aizietu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 php.lv biedru pacietība ir apbrīnojama... punkti=floor((time()-user_entered)/3600)*usera_punkti_stundā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 1. ja pacietība par mani domāta tad saku uzreiz, es vienu kodu taisīju kādu 2 nedēļu un tagad viens iedomājos kas būs ja neizdomāšu kā dabūt tos punktus? Un negribu lai viens kods man visu izjauc :D 2. kā to kodu var saprast? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Interesanti.. man gan izskatās ka tu jau pusgadu šitai forumā sēdi un prasi lai citi tavā vietā kodu raksta. Un saprast kodu var ja to iemācies programēt ! Dzīvs piemērs priekš help vampire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Ai nu toreiz kad sāku rakstīt arī sāku mācīties :D tas sanāk, ka tagad kaut cik vairāk zinu :D Bet pa tēmai lūdzu ;( Man tas ir ļoti nepieciešams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 gunmetal, nē tava pacietība mani neinteresē. mefisto ļoti labi saprata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Un ja man vajag kodu bet nekādi nevaru to izgudrot, ja pat vairāki mēģināja un nevarēja, kur nu vēl es :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts