Absurdum Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Un ko jūs varat piedāvāt potenciālajiem darbiniekiem, bez tā, ka kāds no jūsu kadru daļas nedaudz māk strādāt ar photoshop-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Varējat vēl šo uzlikt: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absurdum Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Un ko jūs varat piedāvāt potenciālajiem darbiniekiem, bez tā, ka kāds no jūsu kadru daļas nedaudz māk strādāt ar photoshop-u? Šo taisīju es, paziņojumam mūsu Facebook lapā: http://www.facebook.com/#!/pages/Dzin-SIA/133514426688127 :} Bija labs garastāvoklis. Ko mēs piedāvājam? Nu, mums ir superīgs direktors (es) un mēs visi vispār esam ļoti forši. Algas ir mazas, bet projekti ir interesanti. Ir viens birojs Rīgā, ir viens Liepājā, bet strādāt var arī mājās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Šis viss taču ir kāds joks, vai ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absurdum Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 Nē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Manuprāt, simfony, nav viens no tiem labākiem variantiem, uz ko bāzēt lielāko darba daļu. Pirmāmkārtām, ne visi ar viņu strādā, kas protams, sarežģī visu procesu. Ja simpfony koders pekšņi saslimst, ir vajadzīgs uzreiz kāds vietā. :) Cik nu man pašam sen sen atpakaļ nācās padarboties iekš dzin.lv, neko sliktu nevaru teikt. :) Lai veicas meklējumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Manuprāt, simfony, nav viens no tiem labākiem variantiem, uz ko bāzēt lielāko darba daļu. Pirmāmkārtām, ne visi ar viņu strādā, kas protams, sarežģī visu procesu. Līdzīga problēma ir visām sistēmām, lol. Jo nav tādas sistēmas, ar kuru strādātu visi. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Absurdum Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 Cik nu man pašam sen sen atpakaļ nācās padarboties iekš dzin.lv, neko sliktu nevaru teikt. :) Lai veicas meklējumos. Sveiki, Jāni :) Paldies par labiem vārdiem. Kā tev labi klājas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts