vitao.web Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Labdien! Izmantoju divus Javascriptus: 1) 2 variantu prieks menu izmantoju 2)Un šo slideri 2) iet ta ka tam jabut, bet pirmais, tiklidz ielieku 2) ta neiet... pazud effekts :( Kas varetu but pa vainu? Paldies! vitao.web Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 briedis Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Labdien? Labrīt tak! Skaties kāda kļūdas izmet javascript konsole, iespējams, kāds konflikts starp šiem tūļiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vitao.web Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Skaties kāda kļūdas izmet javascript konsole, iespējams, kāds konflikts starp šiem tūļiem... Nu izmantoju HTML Pad pro 2010 programmu, lai rakstitu kodu , jo tur visu smuki izcel un vieglak orenteties koda. Bet lieta tada ka es mokos ar php, bet no javascript nesaprotu neko. Vai vari pateikt, kur un ka es vari apskatities vai ir konfilkts starp tooliem ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 briedis Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ja izmanto firefox, nospied Ctrl + Shift + J un skaties kādas kļūdas parādās, pārlādējot konkrēto lapu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vitao.web Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Brīdinājums: Tika gaidīta krāsa, bet atradās 'NaNpx'. Kļūda apstrādājot 'background-color' īpašības vērtību. Deklarācija atmesta. Avota fails: http://localhost/point/ vari ludzu izskaidrot kas pa lietu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 briedis Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Tas ir figņa, skaties Errorus, nevis brīdinājumus (kaut arī tos nevajadzētu ignorēt). Vispār, kā tieši izpaužas nestrādāšana? Vienkārši nekas nenotiek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vitao.web Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Kluda: Kļūda: uncaught exception: [Exception... "Cannot modify properties of a WrappedNative" nsresult: "0x80570034 (NS_ERROR_XPC_CANT_MODIFY_PROP_ON_WN)" location: "JS frame :: chrome://global/content/bindings/autocomplete.xml :: onxblpopuphiding :: line 825" data: no] Principa ideja 1) dalai ir tada ka ir menu, repsektivi vinam apkart ir krasa piemeram es esmu sadala Home man radas ka ir sarkans kvadrats , kas ir apkart vinam, tad ejam talak piemeram par mums uzejamm virsu (hover) tad paliek zals. nakosais atkal cita krasa utt.. labak sapratisi ka strada ja apskatisies to piemeru.. bet ja saliek abus kopa, tad tas efekts ar krasam vnk pazud :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bubu Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Šī kļūda nenāk no tava skripta. Tā nāk no chrome://global/content/bindings/autocomplete.xml faila. Skaties kļūdas, kur ir tavs fails. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vitao.web
Labdien!
Izmantoju divus Javascriptus:
1) 2 variantu prieks menu izmantoju
2)Un šo slideri
2) iet ta ka tam jabut, bet pirmais, tiklidz ielieku 2) ta neiet... pazud effekts :(
Kas varetu but pa vainu?
Paldies!
vitao.web
7 answers to this question
Recommended Posts