2easy Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) vsp divdomīgi vārdi nosaukumā ir pat tīri laba ideja. piemēram, bijušais FCKeditor :D:D:D reti kurš noticāja, ka FCK ir autora iniciāļi: Frederico Caldeira Knabben, bet visiem ļoti patika tas nosaukums (izņemot nopietnos cilvēkus) man gan uzreiz pieleca Fu jēga - nav tik grūti nemaz ;) varbūt to nosaukumu varētu izmantot kādā testā, kur nosaka cilvēka attīstības/inteliģences līmeni? tipa katrs saprot atbilstoši savam līmenim :D:D:D Edited March 3, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 FiatWeb.com (zinu - tauta dumja un nezin, ka Fiat == "Lai top" un ne tikai Fiat Panda) :D PowerToWeb.com kickstart.com - IR BRĪVS!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Hmm, lab, teiksim tā - kurš nosaukums būtu veiksmīgs reģioniem - Eiropa, Ziemeļamerika un Austrālija? Japānai laikam labāk neķerties klāt, pārāk specifiska pasaule! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 australoeuropiamerica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 devpizzeria.com :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 suc.com ( show your code ) webnerd.com weber.com ( asociāciju spēle ar Webster ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Hmm, tiem, kam ir idejas, varbūt arī uzrakstiet blakus, ko tas nosaukums nozīmētu, jo Webster - nezināju tādu... Pagaidām ir tā, ka nav neviena tāda ideja, par kuru var pateikt - jā, šitais ir stabils variants - respektīvi - ja tādi būtu kādi 3, varētu vienkārši izvēlēties kā visos pasākumos, piemērotāko! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 A šampi ar kaviāru oficiālajā atklāšanas pārtijā vismaz apsoli? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Aleksej, līdz atklāšanai ir tālu, man sākumā ir jāapsolās pašam sev to projektu uztaisīt atbilstošā līmenī, kādu esmu sev nospraudis - un tas pat ir augstāks līmenis, nekā es šobrīd varu un zinu! :) Bet, kad būs atklāšana, es šai forumā pavisam noteikti izziņošu ar visu linku! Edited March 3, 2010 by Mastermind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Bet, kad būs atklāšana, es šai forumā pavisam noteikti izziņošu ar visu linku! tieši tā! spama (sry, reklāmas) nekad nevar būt par daudz! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 kickstart.com - IR BRĪVS!!! tu neko nesajauci? whois kickstart.com .. Record expires on 15-Nov-2011. Record created on 29-May-1998. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 savādi... ripe.net rādīja - no record found Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 Tēma joprojām aktuāla... Joprojām nevaru izdomāt sakarīgu nosaukumu... Liekot kopā visādus atslēgvārdus, ar nekas jēdzīgs nesanāk. Nosaukumam jāievēro sekojoši nosacījumi: 1) pietiekami īsam, viegli izrunājam, jāspēj atcerēties; 2) jāizvairās no vairāk kā 3 līdzskaņiem pēc kārtas, tāpat arī patskaņiem; 3) jābūt tiešam vai abstraktam, vai asociatīvam, vai pārnestam sakaram ar "web development" vai "development", vai "programming" vispār; 4) nosaukumam jābūt angļu valodā. Nav ideju nevienam? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 sāc rakstīt saturu un taisīt pašu lapu. nosaukums pats atnāks, kad tu par to vismazāk domāsi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastermind Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 Es jau nedomāju uzreiz ķerties pie rakstīšanas - es sākotnēji ķeršos pie plānošanas un izpētes, tikai tad pie rakstīšanas. Labāk strādāt kā igaunim - ilgi domāt un tad darīt un izdarīt līdz galam un pareizi, nekā lietuvietim - uzreiz darīt, pēc tam domāt! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts