EdgarsK Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 čau tauta saku es jums šodien :) atkal ir pienākusi reize kad esmu kautko nedaudz izveidojis tieši jums :) tiem kuriem vēl tas nav pa spēkam. noteikti ja mācies programmēt gribi to parādīt arī citiem, tad droši iesviet php.lv rss barotni savā mājas lapā ;) noteikti ka kādam atkal kautkas nepatiks, bet lūk nu tas ir :P php.lv rss barotnes rijejs.. domas etc klausos.. http://paste.php.lv/fc52e91bc0f52dee507c902210ac7ff1?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 ļoti grūti lasāmas funkcijas esi uzrakstījis vienā rindiņā. fuij, kas tā raksta! :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Paldies, noderes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Paldies, tiktiešām, noderīga "lietiņa". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 2easy :) tu kadreiz arii man kautko labu butu pateicis :) bet paldies ka vismaz esi dabigs un pasaki kas nav tikams koda. Redzi par tam 1 rindinjam ir ta, ja objekta funckcija 1 rinda kas ir tiirs Return vai Set tad nav verts tur lieki greznot. (mans viedoklis) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 (edited) Redzi par tam 1 rindinjam ir ta, ja objekta funckcija 1 rinda kas ir tiirs Return vai Set tad nav verts tur lieki greznot. (mans viedoklis) oooommmmgggggg!!! es tač pats rakstu vienā rindā tādas funkcijas. tas ir jooooke. daaaa why so serious on friday??? :D:D:D vnk tajā brīdī negribējās neko testēt un rakstīt garus labos vārdus... ;) laikam daudziem esmu tā sajaucis galvu, ka vairs neķer, ko es rakstu nopietni un ko nenopietni. bubu arī vakar izdzēsa tik smieklīgu postu no Web Developera anketas :((( un citi admini vēl citur arī. ehh, pārāk nopietns forums... šeit kkur vajadzētu izveidot humora sadaļu (atsevišķi no netēmas), kur katrs varētu iespamot anekdotes vai kkādus smieklīgus gadījumus par un ap programmētājiem, jo smieties ir ļoti veselīgi. zinātnieki ir izpētījuši, ka 1min smejoties, cilvēka imūnsistēma nokillo par 1miljardu vairāk kaitīgo baktēriju nekā nesmejoties (lūdzu, šo neņemt nopietni. tas bij mans kārtējais stulbais joks, par kuru tikai man vienam pašam nāk smiekli :D:D:D) Edited February 27, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 27, 2010 Author Report Share Posted February 27, 2010 njam, bet tomēr gribētu lai php.lv admini ari nokomentētu šo function, tīri tā - priekš sevis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 gan jau ipb pats piedava savus rss'us :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Ko tur daudz komentēt? RSS fīdu parseri izmantojot SimpleXML uztasīt var jebkuram fīdam. Ar gan tur php.lv/f ir jābūt īpašākam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 nurrre, adminprāt tādu uztaisīt ir "piece of cake", bet tā jau tas skripts var noderēt kā piemērs kādam, kas apgūst SimpleXML & OOP ja jau neviens neko sliktu nepateica, tad jau viss ir ļoti labi! :)) good job ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts