eT` Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) Tā. Gribu panākt vienu lietu. Lai man katrai lapai ir savādāks title. bet man sistēma ir header.php ( tiek izsaukts indeksā ) index.php ( izsauc header.php un filma.php ) filma.php ( tiek izsaukts indeksā ) un title atrodas header.php piemēram, pēc adreses filma.php?id=1 ( vai manā gadījumā filma/avatar ). Title būtu avatar ( mainīgais tiktu definēts filma.php pēc $_GET['id'] apstrādāšanas laikam. Edited February 24, 2010 by eT` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 ja ir normalaa PHP/HTML struktuura tad kur ir problema Tapec Vienmer jacenshs HTML maksimali adliit no HTML piemeram daudzmaz sakariiga struktuura ir : index.php <?php ... $kursh=$_GET['kursh']; ... include('php_'.kursh.'.php'); .... ?> <html> teizvadam datus, tava gadijumaa , ts var buut arii include(haider.php) te includojam pasha contenta HTML <?php include('HTML_'.kursh.'.php'); ?> .... kajene etc lietas ks ir pilniigi viss lapas Pie ~~~~ sadas struktuuras nebutu nekada problema nodefineet $titele miniigo failaa php_xxxx.php un vinju izvadit failaa haider.php Shiis nu ir tas prieksrociibas ko dood PHP maksimalaa adaliisna no HTML P.S. struktuur ir tikai piemeers, lai pskaidrotu doomu. pats PHP tur gliigi garaam, jo nav ne parbudes nekaa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 (edited) tā ja man SELECT notiek pēc headera izsaukšanas un galīgi negribas taisīt vēl vienu kvēriju. ir iespēja no SELECTa izvilktu title saglabāt mainīgajā, bet tā lai tas darbojas arī faila sākumā nevis tikai daļā pēc tā? nevermind es pārveidoju $_GET['id']; $text = ucfirst(str_replace("-"," ", $sakums)); Edited February 24, 2010 by eT` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Pārliec visu loģiku (GET/POST apstrādi, SELECT'u taisīšanu, utt) faila sākumā. Datu izvadi (html's/css/whatever) veic tikai pēc tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 (edited) Vienmer jacenshs HTML maksimali adliit no HTML šo pērli jau var rakstīt grāmatā un pēc tam mācīt bērniem :D P.S. struktuur ir tikai piemeers, lai pskaidrotu doomu. tā notiek, ja savā laikā daudz esi spēlējis doom ;) anyway, eT` kods ir jāorganizē tā, lai vispirms būtu datu apstrāde, bet pēc tam html outputs. tad arī normāli varēsi padot visus vajadzīgos stringus, kuriem ir jāparādās htmlā EDIT: oi, kamēr es googlē skatījos screenshotus no doom, bubu jau pasteidzās pa vidu :D:D:D Edited February 24, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Ja sadali lapu sadalījumos kā - ?lapa=mansfakingphp tas ar GET izvelc laukā! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 ar $_GET varu izvilkt "glīto urli" filma/the-blind-side bet nevaru pārveidot tādu nosaukumu kā piem. filma/the-boondock-saints-ii-all-saints-day ( oriģin. - The Boondock Saints II: All Saints Day ) vienīgais seo_string funkciju reversot ;]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts