ohmygod Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Ij nemaz nerunā - mazi bērni traucē strādāt un pietam pamatīgi. Sadzīviski, protams, tā teikt nav forši, bet ja ir jāstrādā, tad tas nav iespējams, ja kāds mazs ķipars visu laiku lien virsū. Prasa spaidīt burtus e.t.c. Šā iemesla pēc man ir 2 dzīvokļi. Vienā dzīvoju, otrā strādāju. Strādāt mājās ir praktiski neiespējami. Dažreiz gan to vakaros daru, lai vispār kkad tur parādītos un redzētu meitu vēl neaizmigušu. Katrā ziņā maza bērna klātbūtnē darbos sevi vari realizēt labi ja pa 20%. Produktīva darba veikšanai mazs bērns ir traucēklis. Tas nepavisam nenozīmē ka pats bērns ir traucēklis man. Man mana meita pati foršākā, bet darbs ar viņu tomēr NAV savienojams. Edited February 23, 2010 by ohmygod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milzu Lempis Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 oo - tad jau man laikam dabiski atslēdzas citi smadzeņu apgabali, jo kad sāku programmēt, tad apkārt viss pazūd :) Kolēģi smejas, ka esmu iegājis matrixā. Varu mierīgi atbildēt uz telefona zvanu un pēc tam vispār neatcerēties par ko runāju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 var gadities ka esi slims ar kompiti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nav vispaar taa gruuti savienot darbu ar gjimeni, ja tiek straadaats maajaas un pa nakti? Taa vien liekas, ka otru redz tikai guljam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts