ivo Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Piedāvāju darbu programmētājam jauna saita izveidē budžets līdz 1500Ls (termiņš: 2 mēneši). Mājas lapas dizains ir jau gatavs un koncepts (tai skaitā arī tehniskā dokumentācija ir gandrīz jau gatava) Ja interese rakstiet man PM! P.S. Samaksa par projektu 50% priekšapmaksa, pārējie 50% pēc projekta pabeigšanas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Kaut ko nedaudz vairāk par saitu, lūdzu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Kaut ko nedaudz vairāk par saitu, lūdzu? Saits ir saistīts ar interaktīvu spēļu organizēšanu un sociālā tīkla veidošanu! :) Diemzel pagaidām vairāk publiski negribu neko stastīt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 a ja uztaisa 1 mēnesī, tad var dabūt prēmiju? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 a ja uztaisa 1 mēnesī, tad var dabūt prēmiju? ;) :) Prēmijas gan nav plānotas... bet ja uztaisa vienā mēnesī, tad ātrāk vienkārši varēsi naudu nopelnīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 a ja izrādās, ka darbs tur ir 6x mēnešiem? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Es domaaju, ka to visu var sarunaat ar vinju privaati :) (par izstraades aatrumu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Es domaaju, ka to visu var sarunaat ar vinju privaati :) (par izstraades aatrumu) rATRIJS ;) atkal nav tava sfera, tu tak mums html programme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Es domaaju, ka to visu var sarunaat ar vinju privaati :) (par izstraades aatrumu) Jā var izrādīties ka darbs ir 6x mēnešiem bet pieņemu ja programētājs ir pieredzējis un zina ko un kā kas jādara, tad domāju, ka 2 mēnešu laikā var izdarīt visu kas vajadzīgs... protams, ka programmētājam tiks piedāvāts arī attīstīt projektu un saitu arī nākotnē par ko tad jau atsevišķi vienosimies... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) rATRIJS ;) atkal nav tava sfera, tu tak mums html programme. Negribu gan invoke'ot spamu, bet eju uz kursiem, kur maacos CSS programmeeshanas valodu. Taa kaa driiz zinaashu divas programmeeshanas valodas... EDIT: ivo - es iesaku panjemt programmeetaaju ar skatu uz naakotni, jo projekti jau peec palaishanas neapstaajas un attistiiba ir vienmeer vajadziiga. Un pie katra siikuma mekleet jaunu buutu nelabi :) Edited February 4, 2010 by rATRIJS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 rATRIJS - kadas programmēšanas valodas domā apgūt? Tiecies tieši uz php? Pakāpeniski? protams, ka programmētājam tiks piedāvāts arī attīstīt projektu un saitu arī nākotnē par ko tad jau atsevišķi vienosimies...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Jā var izrādīties ka darbs ir 6x mēnešiem bet pieņemu ja programētājs ir pieredzējis un zina ko un kā kas jādara, tad domāju, ka 2 mēnešu laikā var izdarīt visu kas vajadzīgs... Nu, nu... ja izrādās, ka darbs ir 6x mēnešiem ( un x vētība pārsniedz 1/3 ), tad, lai tas būtu izdarāms 2 mēnešu laikā, budžetam jāaug diezgan eksponenciāli, jo izdarīt var tik ātri, cik var... arī skilots programmētājs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Kavacky - sveiks sen neredzetais. Piebildishu - stradajot ar projekta vaditajiem ne tikai es bet arii tu kavacky esi piedzivojis tadu aferu ka shada situacija - novienojamies par padarito - izdaram - sanjemam info ka viss izdaritais jamet lauka jo gribam savadak - izdaram - sanjemam info ka viss izdaritais jaatjauno un partaisitais jamet lauka. - izdaram - un ta atkartojas. - es pateikshu uzreiz, es netaisu neko vairak / mazak neka mes vienojamies, protams ka es visadus sikuminjus pietaisisu klat, bet ja aizies ta ka es tiko paradiju, ta ne.. Parak biezi ta ir bijis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Negribu gan invoke'ot spamu, bet eju uz kursiem, kur maacos CSS programmeeshanas valodu. Taa kaa driiz zinaashu divas programmeeshanas valodas... btw es arī mācos css. un html arī. tikai nevis kursos, bet divatā ar googli :)) Edited February 4, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Šoreiz piekrītu 2easy. Latvijā tie saucamie "kursi" ir datorinvalīdiem - tādiem cilvēkiem, kas neprot veikli izmantot datoru un neizprot to! Daudz maz apķērīgs cilvēks var html, css, xml un pat JavaScript iemācīties perfektā līmenī pats patstāvīgi, lasot grāmatas vai info no google! ;) Bet ar programmēšanas valodām + datubāzēm ir savādāk! Bet ja mācās patstāvīgi intensīvi un strādā ikdienā ar tām, arī tās (augsta līmeņa programmēšanas valodas un datubāzes, serveru programmatūra) var gadu gaitā apgūt tuvu perfekcijai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts