Jump to content
php.lv forumi

ivo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

ivo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki, Vēlējos uzzināt viedokli par tādu lietu kā mājas lapas audits, vai varat ieteikt, kas var veikt kvalitatīvu mājas lapas auditu un cik tas varētu maksāt? Uz doto brīdi runa iet par esošu web projektu, kuram vajadzētu pacelt apmeklētību, lietotāju lojalitāti. Vēlos piesaistīt kādu profu, kas varētu man palīdzēt saprast kas ir galvenie mīnusi un plusi mājas lapā un ko vajadzētu uzlabot, mainīt, attīstīt... šo to jau pats apzinos un domāju, ka zinu, kas ir galvenie plusi un mīnusi, bet par cik ar saitu jau strādāju gandrīz gadu dienu no dienas, liekas ka pie visa var pierast... tāpēc vajag kādu svaigu redzējumu... Paldies, un gaidīšu atbildes!
  2. ivo

    Meklēju programētāju

    Jā var izrādīties ka darbs ir 6x mēnešiem bet pieņemu ja programētājs ir pieredzējis un zina ko un kā kas jādara, tad domāju, ka 2 mēnešu laikā var izdarīt visu kas vajadzīgs... protams, ka programmētājam tiks piedāvāts arī attīstīt projektu un saitu arī nākotnē par ko tad jau atsevišķi vienosimies...
  3. ivo

    Meklēju programētāju

    :) Prēmijas gan nav plānotas... bet ja uztaisa vienā mēnesī, tad ātrāk vienkārši varēsi naudu nopelnīt.
  4. ivo

    Meklēju programētāju

    Saits ir saistīts ar interaktīvu spēļu organizēšanu un sociālā tīkla veidošanu! :) Diemzel pagaidām vairāk publiski negribu neko stastīt!
  5. Piedāvāju darbu programmētājam jauna saita izveidē budžets līdz 1500Ls (termiņš: 2 mēneši). Mājas lapas dizains ir jau gatavs un koncepts (tai skaitā arī tehniskā dokumentācija ir gandrīz jau gatava) Ja interese rakstiet man PM! P.S. Samaksa par projektu 50% priekšapmaksa, pārējie 50% pēc projekta pabeigšanas!
×
×
  • Create New...