2easy Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 nu jā, taisot "skriptu" par dažiem desmitiem Ls, bankas komisija un juridisko pakalpojumu izmaksas droši vien smagi pārsniegtu paša "produkta" izmaksas :D vsp es jau nemaz nebiju domājis, ka vidutājs tādiem maziem darījumiem varētu būt banka vai kkāds juristu vai sazin kāds tur 3rd party kantoris, bet drīzāk gan kāds abiem zināms čuvaks vai kkā tamlīdzīgi ;) vēl risku var samazināt, sadalot darbu & maksājumu pa daļām: izdara 20% saņem 20%, izdara nākamos 20% saņem nākamos 20%, ... čakars jau ir ar vairākiem pārskaitījumiem, taču ātrāk var pamanīt, kura puse nepilda saistības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 vēl risku var samazināt, sadalot darbu & maksājumu pa daļām: izdara 20% saņem 20%, izdara nākamos 20% saņem nākamos 20%, ... čakars jau ir ar vairākiem pārskaitījumiem, taču ātrāk var pamanīt, kura puse nepilda saistības a taa ir Pilnigi normala prakse.. Es bez avansa iemaksas vispar nekustos .. ja vien ja nav ilgstosa sadarbiiba, kad zinu ka varu uzticeties.. Jo savadak var sanakt, ka klients pasuuta Vairakiem vienlaiciigi, attieciigi izvelas labako un parejos 'pasuuta'. Taa pat ir jau zinama prakse :( -- ta kaa : Avaans nakam samaksa kad vari ko atraadiit ( beta versija ) nakamaa Finals Un atd atlikusho , kad ir pie klienta , Jo dazreiz var sanakt taa, ka Severa ipatnibu delj klientam neies .. Tad atri sataisa un viss final norekjini --- Sada ir ljoti izpltiita prakse .. Nevis dafai uztaisi, un tad maksaashu .. Ja Klients ir ieintreseets sadarbiba tad Avansu samaksaas , jo pat LR likumdosanaa shamais ir aprunaats.. Ja atsakas no talakas sadarbiibas tad pats vainiigs, avanss jau netiek atmaksaats. Protams ja vispar ko Esi izdarijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Jo savadak var sanakt, ka klients pasuuta Vairakiem vienlaiciigi, attieciigi izvelas labako un parejos 'pasuuta'. Taa pat ir jau zinama prakse :( Pat ne labāko, a lētāko. Pašam ir nācies pieredzēt uz savas ādas, diemžēl. Pasūta - saka viss OK, tik taisi. Uzraksta pēc pāris dienām - a es atradu lētāku, tā kā vari vairs netaisīt... Tādēļ ar to visu vajag tā uzmanīgi. Bet pa šito "skriptu" pirkšanu/pārdošanu - lielāko daļu noteikti var atrast netā pa brīvu no piedāvātajām "precēm". Pārējo mazo daļu, pats var uzkodēt, maksimums, dažu stundu laikā. Uz šādiem scam'iem, domājams, parasti uzķeras gados jaunie un programmēt neprotošie censoņi, kuri cer: "Vot dabūšu šito skriptu, uzlikšu un pelnīšu ļimonus". Tik viegli, tas, diemžēl, nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Pat ne labāko, a lētāko. Pašam ir nācies pieredzēt uz savas ādas, diemžēl. Pasūta - saka viss OK, tik taisi. Uzraksta pēc pāris dienām - a es atradu lētāku, tā kā vari vairs netaisīt... a tam jau domata Drosiibas nauda , ja buus iemaksajis, tad sapratis ka Letak tapat nebuus ;) parasti shama svarstas no 10-20% .. Un sac darit tikai tad kad Nauda ir Uz tava konta, nevajag klausiities nekadas atrunaas.. Nav naudinajs, nav cepuminju .. Tad vismaz kauckads morals gandarijums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 nepērciet no šitā [...] neko, labāk uzrakstīet man privāti es pa velti aizsūtīšu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 paraadat kaut vienu vietu kur var internetaa sim te lidziigu atrast par briivu :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 tu idiot ko tu te teelo kkaadu atmarozaku? tas ir mans skripts es nepielaushu lai tads krapneiks taka tu tagad te uzvaaras,tapec jau visiem dodu pa velti! mirsti. vispar nesaprotu kapec veljoprojam shis te juzeris nav izbanots. Lapas admnistracijai vienalga, ka te mitinas viens krapnieks, kas izkrpaj darbus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 test2. Šim lietotājam ir apmēram 5 profili, ja ne vairāk. Karš kurā nav iespējams uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 tu idiot ko tu te teelo kkaadu atmarozaku? tas ir mans skripts es nepielaushu lai tads krapneiks taka tu tagad te uzvaaras,tapec jau visiem dodu pa velti! mirsti. vispar nesaprotu kapec veljoprojam shis te juzeris nav izbanots. Lapas admnistracijai vienalga, ka te mitinas viens krapnieks, kas izkrpaj darbus? nezz kuram tad tu vinu jau esi pa briivu atdeviss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 BAN IP Un Gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 davaj es vinu uzliksu uz yy.lv lai visiem briivi pieejams , ja jau esi tik daasns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 luudzu: http://yy.lv/download.php?f=95948 vismaz test2 nebuus jacakareejas pasam un visiem jaadod :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 vismaz tev būs mācība, ka tajā pašā vietā kur nozagi nepārdosi, saprati? knetuks jebānais tālu tu šitā netiksi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 vismaz tev būs mācība, ka tajā pašā vietā kur nozagi nepārdosi, saprati? knetuks jebānais tālu tu šitā netiksi... lol? tu domaa ja nebuutu pardevis liktu ieks yy? esmu pardevis 5exemplaarus Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Eu, ielikšu es arī kkur kādu sludinājumu, ka tirgoju šito :D Pa Ls2.50! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts