prokiller Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 sveiki..... runa iet par Muweb 0.9 marketa sistemu ! Problema tada ka pardodot kadu mantu , var to pats no sevis nopirkt ielogojoties ar Lielajiem login burtiem (Caps lock) emm kads var palidzet ar php login'u ! Konkretot sakot , kads ir tas kods kurs norada kadus simbojus izmantot rakstot savu username login ! Man tiesi vaig kods kurs norada ka drikts loginu rakstit tikai ar mazajiem burtiem , bez caps lock ! vai ari man der , , ka atlauj loginu ar CAPS , bet ielogojas tikunta ar mazajiem burtiem ! un vai ir iespejams to php forma ! P.s esmu iesacejs saja joma , bet luk man tiesi login: - man md5 ir izslegts ! <tr> <td valign="top" style="background-image: url('.$muweb['images'].'/red_menu_middle.png);" class="space">'; if($_SESSION['user_login'] != ok){ $header_content .= '<form name="account_l" method="post" action=""> <table width="174" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td width="18"></td> <td width="156" class="text">'._Username.'</td> </tr> <tr> <td> </td> <td><input name="user_'.$_SESSION['md5_post'].'" type="text" class="field" size="20" ></td> </tr> <tr> <td></td> <td class="text">'._Password.'</td> </tr> <tr> <td> </td> <td><input name="pass_'.$_SESSION['md5_post'].'" type="password" class="field" size="20" ><input type="hidden" name="username_login"></td> </tr> <tr> <td> </td> <td class="space"><div id="pass_content" align="left"><input name="Submit" type="button" class="button" value="'._Login.'" onClick="encrypt_data(\'account_l\',\'pass_content\',\'Please Wait...\',\'140\');"></div> </td> </tr> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Neredzu nevienu jautājuma teikumu! Neredzu arī kodu, kurš apstrādā ievadītos lietotājvārdus un paroles! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 (edited) Lai vai kā tur būtu, strtolower() kapitalizētos (skan stailiš) burtus pārvērš par mazajiem...bet lēšu, ka tāpat nezināsi ko ar to iesākt... Edited October 6, 2009 by rATRIJS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 if(preg_match("/^[a-z]{3,20}$/",$login_name)){ echo "Tavs logins ir valiids, sastaav no latinju mazajiem burtiem un ir garumaa no 3 liidz 20 simboliem"; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokiller Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 (edited) briedis tnx par kodu , bet tgd stubls jautajums no manas puses , bet es ka jau teicu daudz nezinu no php ! Maku labot bugus, bet ne izdomat kodus kuri funkciones ! tapec jautajums ! Kur tas kods man jaliek ? Es varu vinu likt pie sava augstak noradita koda ? vai kautkur citur man tas jaliek ? un vai $login_name man nav savadaks ? Vai ari ja kads kam ir biski laika varat noka4at mo mu un sameklet mur kas jaliek un jamaina , tas butu jums daudz vieglak un atrak ! P.s pectam tikai pasakat man to vietu, php failu kura mans tas kods jaieliek ! luk link uz downloadu : http://www.failiem.lv/list.php?i=ylysvx Edited October 6, 2009 by prokiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vaimandieniņ vaimandieniņ! :) Loģiski padomājot un pameklējot tu atrasu līgdzīgas lietas kur datus salīdzina tad arī nākamajā rindā iemetam šo "pregmaču" un esam priecīgi! :) Ja tu proti labot "bugus" tad no loģikas kaut kāda saprašana jau būs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
80MXM08 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Bugus labot māk - šo var nosaukt par bugu - tad ņem un pats izlabo!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokiller Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 ja jau es logiski domajot un labi gribot butu atradis , tad jau sen to butu izdarijis, bet taka man nav varianti , tad prasu palidzibu jums ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 bet vispār nesaprotu, kā var labot bug'us, ja nesaprot kas kur kodā vispār notiek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemelis Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 hehe, iedod linku uz webu, lai kads kimerejas. Doma kads gribes parskatit visu web uzbuvi tapat vien? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts