briedis Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Labadiena visiem! Nesen adsense tika palaists arī Latvijā (vairāk info: http://adsense.blogspot.com/2009/08/adsense-launched-in-lithuanian.html) Varbūt kāds no jums jau ir izvietojis šo, un var padalīties, cik tad var nopelnīt. Meklēju internetā, visi tik sauc savas summas, bet neviens nepasaka, cik apmeklētāji :) Man ir vietne, kur dienā vidēji ienāk 2000 lietotāji. Gribētu apjaust, cik apmēram ar to varētu nopelnīt.. (ja reklāma ir katrā lapā apakšā) Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Adsense izmantoju jau kādus gadus 2. Piereģistrējos angliskajā un izmantoju visur. Latvijā par vienu kliku vidēji maksāj ap 5-10 centi. Vidējais kliku procents ap 2-4%. Kas nozīmē, ka no 2000 dienā varētu būt 0,02*0,05*2000=2$ līdz 0,04*0,1*2000=8$ dienā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 Kā ir ar tiem vienkārši rādījumiem? (impressions vai kā tur) Par tiem nemaksā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 adsense, nē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Vari, lūdzu, pastāstīt kā ir ar maksājumu saņemšanu? Google piedāvā dažādus variantus, bet kas ir izdevīgākais/ātrākais? Vakar ap pusdienailu uzstādīju, jau līdz šim brīdim 6 euro nopelnīti :D Edited October 20, 2009 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Man laikam jocīga publika :D No, aptuveni, 2000 apskatēm noklikšķina labi ja 5 (un parasti tik daudz nav) un es nopelnu...hmm - varbūt 6 euro nedēļā? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Hmm , man ir'a 104 kliki un nopelnīti 9.28 Euro :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Man pagaidām sanāk, ka apmēram 1.7% no apmeklētājiem noklikšķina... Viens kliks maksā vidēji 0.04 EUR (smieklīgi :D) Edited October 20, 2009 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remarco Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Man pa četri apmēram mēnesi sanāk 9evriki :)) Nu protams manām lapām nav nekāda apmeklējuma ap 40-70 dienā. Lielākā daļa no tiem ir boti :DDD visādi serch boti , pati google un kas tik te vel pa pasauli neblandās :D tā ka baisos kalnus ar to reklāmu nevar nopelnīt ja nu vien pati gogele:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 Man pa četri apmēram mēnesi sanāk 9evriki :)) Nu protams manām lapām nav nekāda apmeklējuma ap 40-70 dienā. Lielākā daļa no tiem ir boti :DDD visādi serch boti , pati google un kas tik te vel pa pasauli neblandās :D tā ka baisos kalnus ar to reklāmu nevar nopelnīt ja nu vien pati gogele:) 2009. gada 11. oktobris - 2010. gada 1. marts Unikālie apmeklētāji kopā: 988259 Klikšķi uz reklāmām: 8570 Ienākumi: 470,96 € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ~100 €/mēn. - laba stipendija ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 ~100 €/mēn. - laba stipendija ;) Eh, ja vien tā pienāktos man :D Diez kas nav, lai nodrošinātu ~2k apmeklētāju dienā, jābūt labam lapas saturam... Vispār čakar ar to adsense, kamēr tiek pie naudas. Paiet kādi 3 mēneši, līdz tiec pie pirmās summas (kurai jābūt >70 eur). Vispirms viņji atsūta čeku, tad jāiet uz banku, un tad tikai pēc kāda mēneša no bankas var dabūt to naudu ārā. Lēēēns process... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Eh, ja vien tā pienāktos man :D ooops. uztaisi pats sev arī kādu populāru webu, lai tev arī kkas pienākas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 ooops. uztaisi pats sev arī kādu populāru webu, lai tev arī kkas pienākas ;) Uztaisīt nav problēmas, problēmas ir nodrošināt saturu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts