Jump to content
php.lv forumi

iFrame


euphoric

Recommended Posts

Nu comoon džeki, ja jums vajadzēs nomainīt ģenerātora siksnu, mašīnai. Jūs tak neiesiet studēt par auto mehāniķi :D Uz pirmo kursu . Jo tas reāli dzīvē gadas reti un nav nepieciešamības macities visu no sākta gala .

 

Vienk. laipni palūgsiet, kada forumā, vai paziņai lai izpalīdz, pastāsta, kura skrūve jāatskrūve.

 

Gluži kā man, ar JS sastopos reizi gadā, uz vinja neprogrammēju un tuvākajā laikā netaisos. Tapēc pēc elementārām lietām griežos pie spečukiem. Diemžēl mums te tādi spečuki, kuriem 10 simbolus pareizā kārtībā savienot prasa, nenormālas grūtības, vieglāk norādīt uz www.google.lv :D

 

Bet nu labi, neņemiet ļaunā :)

 

Tātad problēma bij tanī , ka http://fancybox.net/example , iedauzot FireBug console "$('#single_1').click();", verās vaļā bilde, kurai attiecīgi "ID=single_1".

Bet man interesēja tieši iFRAME variants un tā kā, vinjam vairs nebija ID, bet gan Class, un Class=group, kas notaļ nebija vienīgais visā tajā čupā.

Ieraxtot "$('a.group').click();" vērās pats pirmais elements ar to class=group.

Tur arī bija viss lielākā neskaidrība kā no visiem class=group, elementiem atsijāt man īsto?!

 

Sakarā ar to ka, manā lapā tads elements ir tikai viens, "$('a.group').click();" perfekti derēja :)

 

Un tātad saliku visu pa plauktiņiem:

"<script type="text/javascript">$(document).ready(function(){$("#a.group").click();}) </script>" ,pluss pieliekot savu php scriptu viss darbojas ideāli.

 

Special thanks "Kaklz", "Codez".

 

Varam slēgt ciet :)

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kā ir ar automašīnām un ģeneratora siksnām, bet programmēšana nav vien vienīga koda rakstīšana. Uzdrīkstēšos apgalvot, ka savi 30% ir dokumentācijas/specifikāciju lasīšana. Bez tā nu nekādīgi neiztikt, ja vēlies programmēt. Arī pat ja vienreiz gadā. Dokumentāciju lasa pat vispieredzējušākie un visprasmīgākie programmētāji. Tā ka nav ko attaisnoties ar to, ka negribas lasīt, bet gribas, lai visu priekšā pasaka.

 

Ja man vienreiz gadā vajadzētu mainīt ģeneratora siksnu, no kuras es nekā nejēdzu un "tuvākajā laikā netaisos" (tavi vārd) gribet to jēgt, tad vai nu uzticētu to profesionāļiem (autoserviss) vai arī kādam paziņam kas to jēdz.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...