optic Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Sveiki. Vēršos pie jums ar tādu jautājumu man pašam ir websaits kurā nau reģistrācija bet scripts vai kods man ir ,bet nezinu kur to likt vai kāds man nevarētu passkaidrot? pats neko nesaprotu no websaitiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Ja pats neko nejēdz tad vai nu mācies vai maksā kādam kas to izdarīs tavā vietā. Piedevām kā kāds var izzīlēt kas tev tur vispār ir. Bezceris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Ja tas ir ar CS saistīts websaits... tad personīgi mani vairs neinteresē. Ja ar kādu citu lietu, tad pastāsti vairāk. Reģistrācija pie šī brīža tehnoloģiju attīstības/pieejamības vēl nav tādā stadijā, lai būtu ar vienu klikšķi pieejama funkcionalitāte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Tak ir visādi tūļi tādiem, kas "neko nesaprot no websaitiem" - google sites gadījumā nebija? Wordpress? Bet mācīties nāksies jebkurā gadījumā... Vai arī maksāt - pat ja dabūsi kādu, kurš izdarīs bez maksas sākumā, bet ilgi tas nebūs - atdursies pret dilemmu - vai nu maksā vai mācies un taisi pats! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Ja neko nesaproti, izdarīt būs ļoti grūti! Lielākoties paskaties par HTML kodiem un CSS noformējumu! lai saliktu visu vajadzīgo izveidot attīēcīgus CSS rindas, un ar HTML kodiem <div> saliec kur kas un kā, to visu var atrast lapā - http://google.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optic Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 Un cik varētu tas izmaksāt lai kāds ieliek webā reģistrāciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trac3 !! Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 bet naw jega tak tev likt ieksha, ko tu ar tiem registretajiem iesaksi ja nemaki.. tad tev vajadzēs vēl nolīgt cilvēku lai uztaisa visu ko tu gribi darīt ar viņiem un citas iespējas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 bet naw jega tak tev likt ieksha, ko tu ar tiem registretajiem iesaksi ja nemaki.. tad tev vajadzēs vēl nolīgt cilvēku lai uztaisa visu ko tu gribi darīt ar viņiem un citas iespējas.. Ko juus aardaties...varbuut cilveekam vajag lai index lapaa paraadaas: echo "You welcome ".$_SESSION['nickname']."!"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trac3 !! Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 ja tads butu iemesls es domaju tad vnk cookie saglabat ar vinja vardu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 No COOKIE cik zinu bieži rodas tie saucamie "XSS" caurumi, tapēc labak to smuki uzglabāt sesijā, veidojot ielogošanos! Cik tas varētu izmaksāt - nu ne pārāk daudz minimālo summu varbūt 5 LS mierīgi kāds NEprofessionāls ieliks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts