foxc Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Sveiki. Pēerku sms shopu ar administratoora paneli+ savienotu ar kaadu no serverisiem, piemeeram fortumo., Veelos dariit taa, vispirms sanemt scriptu un peectaam samaksu. Ja taa neveelaties, tad esmu gatavs apmaksaat celju uz valmieru, lai personiigi satiktos un visu nokaartotu. vnk man nav taas uzticiibas, lai vnk taapataas iedotu 30ls un pretii nesanemt noko. par kodu esmu gatavs maksaast no 15-30ls kontakti: email. iviits@gmail.com paldies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Wow .. spēcīgi .. nevaru saprast vai šis ir nekaunības vai stulbuma piemērs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 (edited) Autoram laikam 10 gadi :D http://www.gign.lv/forum/lofiversion/index.php?t33112.html Edited July 18, 2009 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 kas tur stuulbs.? Jums kkas bisku nav sakaapis galvinjaa, php dievi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Hmmm - varbūt jau cena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 Hmmm - varbūt jau cena? mmm, cik tad tu gribeeji? 150-300 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) 300 būtu tuvāk ... :) pa 30 latiem var dabūt filu augšupielādes skriptu , kas darbojas ar mysql un pārbauda kas tiek uplaudots ... Edited July 19, 2009 by Klez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 foxc, lai šāda vaeida skripts varētu maksāt 30Ls, tad es saredzu tikai dažas sakarīgas iespējas: 1) Cilvēks ir uzkodējis skriptu, kuram ir veiksmīgi izreklamēts un kuru nopērk vismaz daži cilvēki nedēļā. 2) Tas ir bezmaksas skripts vai arī nozagts skripts, kuru šis cilvēks ir atradis Interneta plašajās ārēs - taču te ir problēma - šos skriptus ne vienmēr ir viegli uzstādīt/pielāgot. Jebkurā gadījumā tas vass var maksāt tik maz tikai tad, ja šajā cenā nav iekļauta uzstādīšana un (vēl jo mazāk) pielāgošana konkrētā klienta weblapai/izmantotajam SMS gatewayam. Protams, iespējams es kļūdos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Aleksej, Nekļūdies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 foxc, lai būtu skaidrāks, tad šis ir aptuveni tāds pats piedāvājums, ja kāds aizietu uz http://www.wess-select.lv/ un prasītu: tā, man vajag pilnīgi nomainīt ritošo, pārkrāsot kapotu un bagāžnieku, nomainīnu priekšējos lukturus, nomainīt vējstiklu, ieliktu jaunu ādas salonu, arī kondiška kaut-ko gļukko - apskatās, a? Vispirms uztaisiet, tad es jums (varbūt) iedošu 15-30Ls - atkarībā no garīgā :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 foxc, lai būtu skaidrāks, tad šis ir aptuveni tāds pats piedāvājums, ja kāds aizietu uz http://www.wess-select.lv/ un prasītu: tā, man vajag pilnīgi nomainīt ritošo, pārkrāsot kapotu un bagāžnieku, nomainīnu priekšējos lukturus, nomainīt vējstiklu, ieliktu jaunu ādas salonu, arī kondiška kaut-ko gļukko - apskatās, a? Vispirms uztaisiet, tad es jums (varbūt) iedošu 15-30Ls - atkarībā no garīgā :) biškiņ nepārspīlē? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nē, viņš nepārspīlē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nu, varbūt tikai bišķiņ, bet daudz ne. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts