Jackal Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 imageline funkcija decimālskaitļus neņem pretī. cik saprotu, tad visus padotos decimālskaitļus tā pārvērš par veseliem skaitļiem. Bet ja es nevaru padot decimālskaitļus, tad es nevaru uzzīmēt precīzu grafiku. Man, piemēram, ir skaitļi 10.06, 10.05, 10.07, kā lai uzzīmē precīzu grafiku, lai redzētu atšķirību starp 10.06 un 10.07? It kā varētu reizināt ar 100, bet tādā gadijumā man ir jātaisa paša grafika izmērs ļoti liels, kas manā gadijumā neder. Ir varianti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Īstenībā, tas, ko tu pats pateici (*100) ir vienīgais variants. Padomā taču pats, no kā sastāv attēls? No pikseļiem, no veseliem pikseļiem. Un tā ir ar jebkuru attēlu, attēlus veido no punktiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Lieko nevar noņemt? $vērtība*100-$minvērtība? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Pareizi jau ir, ka pārvērš par veseliem skaitļiem, pikselis ir pikselis un tam ir sava vieta, puspikseli jau nezīmes. Pašam ir ar to nācies saskarties zīmējot bioritmu grafiku. Nav jau obligāti *100, bet doma vienalga ir tāda. Un arī es izmantoju imageline, nevis imagesetpixel zīmējot sinusoidu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts