foxc Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Interesants saits, kurā tiek publicēti ārvalstu un vietējie mūzikas jaunumi. Adrese: http://www.allmusic.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Es ceru, ka tu saproti, ka šī foruma sadaļa nav savu lapu/produktu reklamēšanai, bet gan novērtēšanai tehnoloģiskā/dizainiskā aspektā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted June 22, 2009 Author Report Share Posted June 22, 2009 tieši tā! Es vēlos lai jūs novertējat. Dizainu, krāsu salikumus. Varbūt kautko ieteikt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Tas dizains ir kaut kur baigi redzēts... Vai tik nebija vēl kādam tavam projektam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ak dievs.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ja tu vēlētos, lai novērtē bez "reklamēšanas" tu adresi izgriestu un nemaz to nepievienotu, jo katrā ziņā adresi neviens nevērtē! Ja godīgi mans vērtējums: 4/10 - kapēc ? Nevaig spēlēties ar tumšajiem toņiem, ja neporti tos pareizi sakombinēt, tu centies izveidot standartu - Sarkans+melns! Atkādina 95 gadu laiku, kad sāka weblapas parādīties vai kkas tāds, izskatās pēc OldSchool :) Wuu piekrītu tas ir AkDievs, bet nu centies jau esi tapēc baļļu vērtējums ir augstāk :) GAlvenais atceries, pie katras kritikas nepadodies un centies! Ieteikums: Pārtaisi toņus uz gaišākiem, tikai ne spilgtiem. Pārveido BG par gaišāki izteiktu maigi vieglu pelēku, vai dzeltenīgu nokrāsu! Pārējo pieskaņo pats :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Kemito ,tā ir reklāma viņam pie kājas ko kas te domā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts