o2T Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 Kaa lai uztaisa,lai,teiksim, ciklaa peec katra elementa izvades uztaisiitos teiksim,5 sek pauziite un tad izvadas naakoshais elements? nesaprotu, bet usleep nestraadaa vai arii es kaut ko nesaprotu, kaa shis straadaa [ticamaak ;) ] Un pie reizes- nevaru atrast to topic par [enter] paarveertiibu par <br>. HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 (edited) Par enteriem nl2br Par pauzēm sleep Lai pauzes varētu novērot arī uz klienta browsera Output Control P.S. Par usleep manuālī rakstīts, ka tas nestrādā uz M$ platformām. Edited May 17, 2004 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
o2T Posted May 17, 2004 Author Report Share Posted May 17, 2004 Njaa, thanks, bet pauzes vienalga nestraadaa.. ja es uzlieku ciklaa pause(1), un ja tur ir 10 elementi, tad no saakuma ir pauze 10 sek un tad viss uzreiz atteelojas :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 taapeec jau tev arii teica: Lai pauzes varētu novērot arī uz klienta browsera Output Control Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 17, 2004 Report Share Posted May 17, 2004 gribu redzēt uzdevumu/risinājumu, kurā ir nepieciešama pauze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Kaklz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Kaklz :) Ko tu smej, es vienkārši tā uz sitienu nevarēju iedomāties tādu situāciju (un līdz šim brīdim vēl nevaru), kurā tas būtu nepieciešams. Visi te to vien dara, kā runā par to, kā dabūt, lai skripts ātrāk izpildās, kādas pēdiņas kurās vietās jālieto, un apspriež vēl visādus performance-tuning efektus, bet te viens pēkšņi uzrodas, kam tas viss par ātru notiek un jāliek pauzes pa vidu :D Tā nu vienkārši gribēju zināt, kam tas vajadzīgs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 es smeju, ka nebiju liidz tam pats dadomaajies, par to jeegu, kaapeec pauzi likt. taa jau ir, ja skripts domaats webam, tad diez vai gala lietotaajs buus laimiigs ar taam pauzeem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnc Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Mayb cilvēks tetri ar php palīdzību taisīs :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Nuu ar php ir arii diezgan jauki shell scriptinjus rakstiit.. Ja slinkums vai nav zinaashanas bashaa vai perlaa tad php ir variants un tur kaut kaadas pauzes un sleepus izmantot var. Otraamkaartaam ieksh php var rakstiit ar dazhaadus daemon procesinjus, botus un sazin ko veel ;) Es piem diezgan eleganti prieksh savaam vajadziibaam paipoju shaadus taadus e-pastus caur php scripteli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Nuu ar php ir arii diezgan jauki shell scriptinjus rakstiit.. Ja slinkums vai nav zinaashanas bashaa vai perlaa tad php ir variants un tur kaut kaadas pauzes un sleepus izmantot var. Otraamkaartaam ieksh php var rakstiit ar dazhaadus daemon procesinjus, botus un sazin ko veel ;) Es piem diezgan eleganti prieksh savaam vajadziibaam paipoju shaadus taadus e-pastus caur php scripteli. paldies :) Pats arī esmu dažas no pieminētajām lietām taisījis, bet pauzes gan nav bijušas nepieciešamas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 ar php arii var normaalas GUI aplikaacijas taisiit (izmantojot GTK+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o2T Posted May 19, 2004 Author Report Share Posted May 19, 2004 ))vai kaa uzreiz mani te aplikaat)) njus, piemeeram, es domaaju taadu pauzi, teiksim, brrr.. nu kaa kaut kaads slideshow-s viena bilde paraadaas, pauze, otra bilde.. vai kas tamliidziigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 ))vai kaa uzreiz mani te aplikaat)) njus, piemeeram, es domaaju taadu pauzi, teiksim, brrr.. nu kaa kaut kaads slideshow-s viena bilde paraadaas, pauze, otra bilde.. vai kas tamliidziigs. tur nu tev jāskatās javascript virzienā, jo iepriekšējo bildi jau tāpat atpakaļ ar PHP nesavāksi - a pauze sanāks tāpat, kamēr slideshow bilde novilksies tiem, kam lēnāks pieslēgums ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o2T Posted May 19, 2004 Author Report Share Posted May 19, 2004 Pagaidaam iztikshu bez taa.Man tas Javascript nemaz nepatiik (nez kapeec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts