Jump to content
php.lv forumi

javascript kljudu izkershana


freak

Recommended Posts

Nu Firefoksī Firebugs māk ļoti skaisti parādīt kļūdas.

 

Priekš IE vari mēģināt izmantot Microsoft Script Editor. To gan nevar tik vienkārši atrast, kur novilkt (jo tas nāk kopā oficiāli tikai ar MS Office kaut kādām versijām), bet ja labi pagūglēsi, gan atradīsi. Reizēm gan gļukaini strādā (nepareizi rāda error rindu un vietu).

 

Man vēl kolēģis nesen teica, ka MS Visual Studio (ceru, ka nejaucu) esot baigi labais, lai debugotu Javascriptu iekš IE. Es gan pats neesmu izmēģinājis, tāpēc nezinu.

Link to comment
Share on other sites

andrisp: nevis "Miscrosoft Script Editor", bet gan "Microsoft Script Debugger" ir IE debugošanas tūlis Javaskriptam. Novelkams par brīvu - http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en

Uzrādīs gan precīzu rindiņu kodā kad ir kļūda, gan ļaus apskatīties/pamainīt lokālos mainīgos, gan izpildīt kodu pa rindiņām (step in, step over, ...), gan arī citas lietas.

Link to comment
Share on other sites

bubu, http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Script_Debugger

Microsoft considers it to be deprecated in favor of the more sophisticated Microsoft Script Editor (MSE.EXE), an optional tool included in Microsoft Office 2000 up to Office 2003.

 

Un no pieredzes zinu, ka reizēm tam ir problēmas ar pareizās vietas parādīšanu. Atverot debugeri tas izgaismo rindiņu, kam nav nekāds sakars ar kļūdu. Bieži gan tā nenotiek. Izklausās jau dīvaini, bet nu tā esmu novērojis.

Link to comment
Share on other sites

E? Ko tu ar to gribēji pateikt ? Tie warningi iekš Firebug JS consoles ir JS kļūdas. Tās būtu jāņem vērā neatkarīgi no tā vai tu lietot firebug vai nē.

 

To, ka no pieredzes, tie warningi var būt BŪTISKAS kļūdas, lai gan zinām, ka warning nenozīmē fatālu kļūdu principā.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...