Endijs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Java - ja pieņemam, ka dumjš ir tas pats kas stulbs, tad tu maldies par to, ka es diez vai uzskatīšu sevi par stulbu. Par to ka esmu dumjš un arī tu un visi citi ir dumji es jau publiski paziņoju pirms teju vai gada http://endijs.com/2007/12/04/dumjs-pirms-t...-dumjs-vienmer/ So relax and enjoy your life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) mjaa, laikam tad jau blog.tjipa_firmas_nosaukums.lv ... vai www.tjipafirmasnosaukums.lv/blog/ tas jau nekas, ka .lv? ko jus domajat par lv un en valodas mikseesanu, jo sakumaa noteikti nedomaaju engliski rakstit, ne visai maaku. (bet centiisos protams) kontents pasa radits, tech drupachas + busines & tech pardomas Edited October 27, 2008 by Squad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Manuprāt ja raksta, tad vienā valodā. Tik pat labi - vari taisīt LV blogu, kurā patrenējies, paskaties kā sanāk. Un vēlāk vari mēģināt tulkot vai pieaicināt kādu kas palīdz iztulkot uz ENG un publicēt to atbilstošā blogā. Jo kā tev patiktu, ja kāds miksētu angļu un grieķu valodu? Nebūtu diez ko ērti pa tādu blogu vazāties. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 vispaar jaaa plus vel tas ka deretu pabakstit latviesu auditoriju, jo dalja ir diezgan atpalikusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Squad... A blog for retards? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 vispaar jaaa plus vel tas ka deretu pabakstit latviesu auditoriju, jo dalja ir diezgan atpalikusi Par to es nestrīdos, nesaku arī, ka es būtu baigais "guru", bet tomēr tu pats arī neesi nekāds "progresīvais" - par to es arī nešaubos! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Java, atkal iesi uz personiskiem apvainojumiem? Vai tiešām būs jāķeras pie "letālākām" metodēm (lasīt - banot kādu)? Tiešām savādāk nevarat noskaidrot personīgās attiecības kā tikai publiski zākājot viens otru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 bubu - tak nav tie personiski apvainojumi, tādā gadījumā te var pusi traktēt kā personiskus apvainojumus (papēti codez un vēl dažu "brīnumbērnu" postus...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Vispirms paskaties uz sevi, pirms meklē vainu citos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Manas pārdomas. Bloga (jebkura informatīvā resursa ) izveidē jāņem vērā: 1. Ko es gribu pateikt. Par kādām tēmām būs info. 2. Kam es gribu pateikt. Kas būs mērķauditorija. kādās valodās info. 3. Kāpēc es gribu pateikt. Peļņa/slava/atzinība/atpazīstamība/publicitāte/runas brīvība. 4. Kā es to gribu pateikt. Izteiksmes līdzekļi. Katrs no šiem punktiem ietekmē pārējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Personīgi es rakstītu par šauri specializētu lietu latviešu valodā, saturīgākos rakstus ievietojot arī angļu/krievu (maz ticams, bet neizslēdzu) valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Aleksejs - nu tieši tā - tu rakstītu par savu "jājamzirdziņu" jeb jomu ar ko visbiežāk saskaries risinot savas ikdienišķās problēmas... Es piemēram, arī nerakstītu par SQL datubāzēm, jo tā nav joma, kuru pārzinu labāk par citām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 vai wordpresu var uzlikt taa, ka tur var registreties arii citi, zem subdomeiniem, nu tjipa supermegablogi.lv un useri tur registrejas un lidzigii kaa wordpresaa pirmajaa lapaa kaut kaads kopsavilkums utt.. un man ir mansblogs.supermegablogi.lv un arii taa, ka par useri ir info, nu lai tie kas lasa, redz kas ir autors ko vins dara, lai nav bezpersoniski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 vai wordpresu var uzlikt taa, ka tur var registreties arii citi, zem subdomeiniem, nu tjipa supermegablogi.lv un useri tur registrejas un lidzigii kaa wordpresaa pirmajaa lapaa kaut kaads kopsavilkums utt.. un man ir mansblogs.supermegablogi.lv un arii taa, ka par useri ir info, nu lai tie kas lasa, redz kas ir autors ko vins dara, lai nav bezpersoniski. Nu uzliec! Subdomēnu. Un kāds tam sakars ar wordpress vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted October 28, 2008 Author Report Share Posted October 28, 2008 ai jus esat jauki, mu.wordpress.com paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts