Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Man vot ir tada neliela problema ka weblapas galvena lapa izplust weblapas izmeri ir atkarigi no resolution stavokla ka var uztaisit ta lai pie jebkura resolution stavokla weblapa vinam pielagotos un neizplustu.? (Ar php stradaju tikai 2 menesus...)

Posted

Tam nav sakara ar php.

Es sapratu, ka tagad tev lapa ieņem procentuālu platumu un kautkas mistiski izplūst, bet tu gribi panākt to, lai lapa ieņemtu procentuālu platumu, pareizi?

Posted
Man vot ir tada neliela problema ka weblapas galvena lapa izplust weblapas izmeri ir atkarigi no resolution stavokla ka var uztaisit ta lai pie jebkura resolution stavokla weblapa vinam pielagotos un neizplustu.? (Ar php stradaju tikai 2 menesus...)

Iemācies salikt pieturzīmes. Ja to nevari, tad tev nebūs programmēt. Tici man, programmēt ir daudz grūtāk kā salikt pieturzīmes. Redz, pat cilvēki tavu jautājumu nepareizi saprata.

<div style="width:980px; margin:0 auto;">
lapas saturs
</div>

Posted (edited)

Ir man tā <div> funkcija tikai nedot viņa neko vot parādīšu jums ar skrīniem, lai labāk saprastu

šeit var redzēt ka webs izplūst:

8dft320s6vu9efi9bwgy_thumb.gif

šeit var redzēt kā viņam būtu jaizskatas:

l28jwtywql174ryjj5_thumb.gif

Edited by phpiesacejs
Posted

tev lapai vajag norādīt platumu 100%

Posted
tev lapai vajag norādīt platumu 100%

Lieta tāda ka man platums ir norādīts 100 % . atveru caur savu browseri firefox viss norm caur ie viss izplust uz hostinga uzmetu atkal pavisam savadak viss izplust utt..

• Create New...