Solvita Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Cenšos palīdzēt Skype atrast darbiniekus.Nepieciešami: 1)TECHICAL LEAD, DEVICES VIDEO 2)MOBILE TECH LEAD 3)QT/LINUX UI DEVELOPER 4)DELPHI PROGRAMMER/UI Developer for Windows 5)Customer Support Analyst.Darbs ir Tallinā. Algu līmenis, sākot no 1500Ls/net.Palīdz ar dzīves vietas atrašanu, pārcelšanos.Sīkaka info būs tikšanās laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lslackware Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) Tu pati strādā skype, vai kā? Kas ar CV - tev jāsūta vai kādam citam? Edited August 27, 2008 by lslackware Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 4)DELPHI PROGRAMMER/UI Developer for Windows Ē, skaips uszera interfeisu taisa delphi? yo, delphi isnt dead P.S. E-bays skaipam dod pa pakaļu, ka šie neattīstās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solvita Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Cenšos palīdzēt Skype atrast darbiniekus.Nepieciešami: 1)TECHICAL LEAD, DEVICES VIDEO 2)MOBILE TECH LEAD 3)QT/LINUX UI DEVELOPER 4)DELPHI PROGRAMMER/UI Developer for Windows 5)Customer Support Analyst.Darbs ir Tallinā. Algu līmenis, sākot no 1500Ls/net.Palīdz ar dzīves vietas atrašanu, pārcelšanos.Sīkaka info būs tikšanās laikā. Sveiks! Es pati Skype nestrādāju, bet strādāju "priekš" viņiem, jo man ir jāmeklē viņiem darbinieki.Esmu no WorkingDay Latvia, Personāla atlases speciāliste. CV man var sūtīt uz:solvita.zesere@workingday.lv ļoti gaidīšu!Galvenais:angļu valodā! PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solvita Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Delphi dzīvs, kāda runa! Nu tak foršas vakances un labs atspēriena solis.Kur ir speciālisti? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solvita Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Un nezinu vai e-bay ko pārmet, bet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Speciālisti jau sen stradā un pelna, nevis bez darba apkārt mētājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Speciālisti jau sen stradā un pelna, nevis bez darba apkārt mētājas. es tā neteiktu. nespried par visiem pēc sevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solvita Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 es tā neteiktu. nespried par visiem pēc sevis. Speciālisti mēdz arī mainīt darba vietas un augt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drupal Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Sveiks! Var redzēt, ka sieviete starp puikām! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts