Jump to content
php.lv forumi

lslackware

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About lslackware

  • Birthday 02/14/1976

Profile Information

  • Gender
    Male

lslackware's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. izskatās īstais, paldies, paskatīšos!
  2. gmaps.js neiesaka tuvākās vietas, nav autocomplete funkcijas :( Bet, varbut nemācēju atrast? Vajag tieši meklēšanu, kura arī iesaka tuvakās vietas... Tieši tā, kā aprakstiju iepriekš:
  3. Interesē, kurā virzienā varētu mēģināt rakt. Gribu saitā ievietot vietu meklētāju. Teiksim, kā google maps meklēšanas laukā, ieraksti Ogre, un tiek piedāvāta izvēle - Ogres estrāde, Ogres pilsēta, Ogre, utt. Bet - velams, bez pašas kartes. Un - saņemu rezultātu (koordiātes, vai vietas nosaukumu), kuru varu saglabāt DB, un pēčāk veikt kādu atlasi pamatojoties uz vietu un kādu rādiusu... Caurskatiju gmaps.js - nav īsti tas, kas būtu vajadzīgs :( Vai ir kādi zināmi / izmēgināti varianti? Paldies!
  4. Man liekās ka tu smagi jauc - komandējuma nauda ir ~ 35Ls dienā, nevis stundā. Vai arī, ja tā ir patiesība ko tu stāsti, tad neslēp sveci zem pūra - pastāsti kas tā par sfēru!!! Varbūt naftas bizness? Es pats esmu daudzkārtīgi braucis komandējumos, tā kā viesnīcas izdevumi+ taksis + biļetes, tas viss ir apmaksāts, jā, un dienas nauda ir tieši tā pati komandējuma nauda, ko tev ieskaita avansā, vai arī pēc komandējuma - kā sanāk...
  5. Sveiciens, Dots: lapa ar PHP/MySQL. Dotajā lapā notiek divi MySQL inserti. Problēma: Lapas apstrāde ir ļoti lēna :( Jautājums: Kā varam noteikt uz kuru tieši no dotajiem insertiem, ir patērēts visvairāk laika? Vai ir iespējams redzēt precīzi ko tieši tagad dara MySQL? Paldies!
  6. Tu pati strādā skype, vai kā? Kas ar CV - tev jāsūta vai kādam citam?
×
×
  • Create New...